Lekker Zwanger Worden / Vlug Bevrucht Lidmaatschap Opzeggen?

Wil je het lidmaatschap stopzetten van het Vlug Bevrucht Programma? Op deze pagina staat uitgelegd hoe je dat precies doet.

Toen je het Vlug Bevrucht of Lekker Zwanger Worden Ebook kocht, kon je ervoor kiezen om wel of niet Het Vlug Bevrucht Programma erbij te nemen. Het Vlug Bevrucht Programma heb je de eerste maand gratis gekregen (t.w.v. €19,97).

In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om snel sneller zwanger te worden, betere alternatieven voor IVF, niet te missen essentiële aanpassingen en nog veel en veel meer.

De eerste maand kun je Het Vlug Bevrucht Programma risicovrij en volledig gratis uitproberen. Dit kan je zien als een proefabonnement want binnen deze 30 dagen heb je de mogelijkheid om jezelf kosteloos af te melden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97 per maand. Daarna betaal je € 19,97 per maand voor toegang tot het programma (wat ook opzegbaar is via dit contactformulier).

Op de verkooppagina, de bestelpagina (bovenaan staan duidelijke bulletpoints) en in de algemene voorwaarden staat duidelijk vermeld dat je gratis de eerste maand van het lidmaatschap kan krijgen. Hierbij werd aangegeven dat de eerste maand gratis is en dat je daarna €19,97 per maand betaald. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl

Afmelden van Het Vlug Bevrucht Programma kan eenvoudig en snel via het contactformulier. Bij het afmelden van het abonnement/lidmaatschap heb je het referentienummer nodig.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’. Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Via onderstaande link kun je de klantenservice bereiken en je lidmaatschap stopzetten:

Contactformulier klantenservice Snel Zwanger Worden

Alleen onze klantenservice kan in de bestelling kijken en je lidmaatschap stopzetten. Vul het afmeldformulier in en je lidmaatschap zal zo spoedig mogelijk worden stopgezet. Voor overige vragen kun je ook dit contactformulier gebruiken. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van ons.