Werken en Zwanger Zijn: 9 Tips Voor Werken Tijdens Zwangerschap

Werken tijdens je zwangerschap is hedendaags heel normaal. Het is echter lastig om erachter te komen wat je wel en niet moet doen wanneer je werkt terwijl je zwanger bent. Wat kan wel en wat niet? Tot wanneer mag je doorwerken en wanneer vertel je het aan je baas? Lees hier hoe werken tijdens een zwangerschap werkt!
Doorgaan naar artikel »

Zwanger Worden na Curettage? 8 Praktische Tips Op een Rijtje

Wanneer je een curettage hebt gehad, kan dit erg heftig zijn. De meeste vrouwen voelen na een curettage stress, angst, woede, verdriet en allerlei andere nare gevoelens. Toch willen zij graag weer opnieuw zwanger worden. In dit artikel geven we je de praktische tips voor hoe je zwanger kunt raken na een curettage.
Doorgaan naar artikel »

9 Meest Voorkomende Complicaties Bij Zwangerschap: Hoe Voorkom Je Ze?

Een kindje krijgen is leuk, maar het zwanger zijn is niet voor iedere vrouw een pretje. Bijna iedere zwangere vrouw heeft tijdens haar zwangerschap last van complicaties; de een meer dan de ander. In dit artikel lees je over de meest voorkomende complicaties en hoe je deze complicaties kunt voorkomen of verminderen!
Doorgaan naar artikel »

Zwangerschapsvergiftiging: 8 Symptomen + 4 Tips voor Behandeling

Zwanger zijn is vaak een speciale en bijzondere tijd voor vrouwen. Deze tijd wil je als zwangere vrouw dan ook zo rustig mogelijk kunnen doorbrengen. Sommige vrouwen krijgen echter een zwangerschapsvergiftiging tijdens de zwangerschap. Lees hier wat dit inhoudt, wat de symptomen zijn en lees tips voor een behandeling!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Word Ik Snel Zwanger? 8 Onmisbare Tips

Wanneer je besloten hebt met je partner, dat jullie graag een kindje willen, wil je dit ook graag zo snel mogelijk. Zwanger worden gebeurt echter niet van de een op de andere dag. Toch zijn er dingen waardoor je zwangerschap kunt bevorderen. In dit artikel geven we je aan aantal tips om sneller zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »

5 Essentiële Tips om Zwanger te Worden na de Keizersnede

Vrouwen die ooit eens bevallen zijn via een keizersnee, zijn vaak een beetje bang om nog een keer zwanger te worden. Dit is in principe niet nodig: zwanger worden na een keizersnede kan prima, maar je moet wel met een aantal dingen rekening houden. Lees hier 5 onmisbare tips om zwanger te worden na een keizersnede.
Doorgaan naar artikel »

Onvervulde Kinderwens? 7 Tips om Zwanger te Worden + Twijfel Test

Een kindje vergt veel (lees: al jouw) aandacht en verzorging. Dat jij twijfelt over het ouderschap is dus niet zo gek. Maar zijn jouw twijfels ook gegrond?
Doorgaan naar artikel »

4 Dingen die (Totaal) Anders Zijn bij een Tweede Zwangerschap

Heb je al een kindje, maar wil je graag nog een tweede keer zwanger worden? Dan is het wel goed om te weten dat een tweede zwangerschap in een aantal opzichten totaal anders zal zijn dan de eerste. Als jij goed beslagen ten ijs wil komen, lees dan eerst dit artikel, dan weet je wat je kan verwachten!
Doorgaan naar artikel »

Is Kunstmatige Inseminatie Echt Nodig? (+ alternatieven)

Als het je niet lukt om zwanger te worden, dan is de kans groot dat je op zoek gaat naar een medische manier om dit alsnog te laten lukken. Veel stellen komen dan uit bij kunstmatige inseminatie. Maar is kunstmatige inseminatie bij jou wel echt nodig, en wat zijn de alternatieven? Kom erachter in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »
hoe-wordt-je-zwanger

Sociale Steun bij het Zwanger worden: Ontzettend belangrijk!

Lukt het niet om zwanger te worden? Sociale steun kan hierbij helpen. Deze kun je zoeken bij je vrienden en familie. Lees er hier meer over.
Doorgaan naar artikel »