Verpest Jouw Levensstijl Je Vruchtbaarheid? Doe de Test en Ontdek het Direct!

Ik krijg veel vragen over levensstijl. Dit is een belangrijk onderwerp omdat je levensstijl en voeding een grote invloed heeft op vruchtbaarheid. Vandaar dat ik een test gemaakt heb.

Dit zijn de basis test vragen die je jezelf kan stellen om te zien wat voor effect jouw levensstijl heeft op jouw vruchtbaarheid.

Hoe zwaar een antwoord mee telt verschilt per vraag en antwoord. Het beste antwoord is niet altijd een uiterste. Als je twijfelt tussen twee antwoorden dan kan je het antwoord kiezen waar je gevoel het meest naar neigt.

De test bevat vragen die voor iedereen relevant zijn. Het is namelijk niet te doen om alle specifieke medicijnen, ziektes, eetgewoontes, supplementen, aandoeningen of leefomstandigheden opnoemen die schadelijk kunnen zijn voor je vruchtbaarheid, te behandelen in één test.

Wat voor voeding er goed of slecht is heb ik hier beneden ook niet compleet behandeld, want dat doe ik in mijn boek “Vlug Bevrucht”, net als de overige belangrijke levenssituaties die te specifiek zijn voor deze test.

Deze test is gemaakt voor vrouwen. De levensstijl van je man is ook belangrijk voor jullie kans op zwangerschap.

Behalve de juiste levensstijl hebben zijn er veel niet omschreven elementen die een gigantisch verschil kunnen maken in je vruchtbaarheid. Maar het is goed om met de onderstaande algemene vragen te beginnen.

Vul de onderstaande vragen in en ontdek of jouw levensstijl je vruchtbaarheid verpest of helpt. Als jouw antwoord niet bij een vraag staat, kies dan het antwoord dat er het dichtst bij komt.

1. Drink je alcohol?

2. Gebruik je drugs? (alcohol niet meegerekend)

3. Rook je?

4. Sport je?

5. Drink je koffie?

6. Drink je veel andere cafeïne houdende dranken zoals cola of thee?

7. Slaap je goed?

8. Eet je groente?

9. Eet je fruit?

10. Eet je vlees?

11. Hoeveel drink je per dag? (Alcoholische dranken niet meegerekend)

12. Hoe vaak heb je gemiddeld genomen seks? (kies het antwoord dat het meest in de buurt komt)

13. Werk je veel (hoe fysiek/mentaal vermoeiend is je leven)?

14. Heb je stress?

15. Heb je een gezond gewicht?

16. Ben je gelukkig?