Voel Je een Miskraam Aankomen? 8 Tekenen en Symptomen

Kan het zijn dat je een miskraam voelt aankomen? Hoe herken je de alarmsignalen? Dit is hoe het lichaam je kunt waarschuwen op een mogelijk probleem.
Doorgaan naar artikel »

Misselijk: Ben Ik Zwanger? 7 Symptomen van Misselijkheid + 12 Tips

Misselijk zijn kan heel veel oorzaken hebben. Eén van deze oorzaken is een zwangerschap. In dit artikel zullen de oorzaken en symptomen van misselijkheid besproken worden zodat je deze kunt herkennen. Daarnaast worden ook een aantal tips gegeven om de misselijkheid te voorkomen of in ieder geval te verminderen!
Doorgaan naar artikel »

Zwanger Worden en Vruchtbaar Slijm: Herken Je Zwangerschap

Zwanger worden is niet altijd even makkelijk, maar er zijn verschillende manieren om dit soepeler en sneller te laten verlopen. In dit artikel zullen we bespreken hoe je vruchtbaar slijm kunt herkennen en de kans op een zwangerschap hiermee kunt vergroten. Daarnaast bespreken we de symptomen van een zwangerschap!
Doorgaan naar artikel »
ben-ik-zwanger

Ben Ik Zwanger? Bereken via Online Test met 12 Symptomen

Ben ik zwanger? Veel vrouwen vragen het zich af, en blijven keer op keer een nieuwe zwangerschapstest kopen om te zien of ze zwanger zijn. Gelukkig kun je ook met deze 12 symptomen redelijk accuraat bepalen of je zwanger bent. Herken jij deze symptomen? Dan weet je of het handig kan zijn een test te doen!
Doorgaan naar artikel »

10 Eerste Symptomen van Zwangerschap na de Innesteling

Als je langere tijd bezig bent met proberen zwanger te worden, wil je het natuurlijk zo snel mogelijk weten of het je ook daadwerkelijk gelukt is. Gelukkig zijn er enkele zwangerschapssymptomen die zich al snel na de innesteling voordoen, waarmee jij kan bepalen of je dan eindelijk zwanger bent geworden!
Doorgaan naar artikel »

6 Oorzaken van Gevoelige Borsten / Tepels + Ben Ik Zwanger?

Heb jij ineens last van overgevoelige borsten, en vraag je je af of dit betekent dat je zwanger bent? Hoewel dat zeker mogelijk is, kunnen er ook een heleboel andere oorzaken zijn voor gevoelige borsten en/of tepels. Lees hier wat de 6 meest voorkomende oorzaken zijn, en hoe je weet of het door zwangerschap komt.
Doorgaan naar artikel »
ben-ik-zwanger

12 Meest Populaire Tekenen / Symptomen van Zwangerschap

Nog voordat je een echo kunt laten doen om te zien hoe het er met je kindje aan toe gaat, kun je al herkennen of je zwanger bent. Daarvoor hoef je niet per se een zwangerschapstest te gebruiken. Je lichaam geeft jezelf al tekenen wanneer je zwanger bent. Ontdek hier de 12 meest voorkomende symptomen van zwangerschap!
Doorgaan naar artikel »

Weten of Je Zwanger bent? Ontdek deze methodes!

Als je zwanger wilt worden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten of het is gelukt. Lees hier de betrouwbare en minder betrouwbare methoden!
Doorgaan naar artikel »
zwangerschapsverschijnselen

12 (Zeer) Vroege & Snel Herkenbare Zwangerschapsverschijnselen

Als je zwanger probeert te worden, dan wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk weten of dit je ook gelukt is. Hiervoor moet je bepaalde zwangerschapsverschijnselen in de gaten houden. Bepaalde verschijnselen kun je al in een heel vroeg stadium zien als je zwanger bent. Lees hier wat die zwangerschapsverschijnselen zijn!
Doorgaan naar artikel »