Eisprong Voelen? Zo Herken Je Jouw Eisprong

Wat te doen als je zwanger wilt worden? Dan zorg je ervoor dat jij je eisprong herkent! In dit artikel nemen we met je door wat de signalen zijn en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.
Doorgaan naar artikel »

Ovulatiesymptomen Herkennen? De 7 Symptomen Op een Rijtje

Als je zwanger wilt raken, kan het helpen om je te verdiepen in de symptomen van ovulatie. Lees hier welke er zijn en hoe je die kunt herkennen!
Doorgaan naar artikel »

Ontdek Jouw Ovulatie en Word Snel Zwanger. 5 Tips Van Een Expert

Wil jij graag zwanger raken, maar is het tot op heden niet gelukt? Dan kan het helpen om meer te weten te komen over je ovulatie! Hoe werkt het nou precies, en hoe kun je van jouw ovulatie gebruik maken om je kans op zwangerschap te maximaliseren? Je lees het hier!
Doorgaan naar artikel »

Hoeveel Dagen Kun Je Nog Zwanger Worden na de Eisprong?

Je weet waarschijnlijk wel dat je tijdens jouw eisprong zwanger kunt worden. In deze periode kan een spermaceil namelijk jouw eicel bevruchten. Maar wist je ook dat je na je eisprong nog enige tijd zwanger kan worden? Hoeveel dagen na de eisprong je nog zwanger kan worden, dat lees je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

Wat Is de LH-piek? Hoe Lang Duurt ie? En Wanneer vrijen?

Als je al langer zwanger probeert te worden, heb je misschien weleens gehoord van de zogeheten LH-piek. Maar wat is die LH-piek precies, hoe kom je erachter wanneer deze piek precies plaatsvindt, en waarom helpt dit je dan precies met zwanger worden? In dit artikel vind je het antwoord op al die vragen!
Doorgaan naar artikel »

Menstruatiecyclus Berekenen? Zo Reken Je de Duur Uit + Tips

Als je zwanger wilt worden, dan kan het enorm helpen om te weten op welke dagen je precies vruchtbaar bent. Hiervoor moet je weten hoe je menstruatiecyclus in elkaar zit en hoe je die cyclus kunt berekenen, en daar kunnen wij je bij helpen. Met dit artikel kun je precies de duur van je menstruatiecyclus berekenen!
Doorgaan naar artikel »

9 Eisprong Symptomen om Je Ovulatie te Herkennen + 5 Tips

Als je zwanger probeert te worden, helpt het natuurlijk erg om te weten wanneer je vruchtbare dagen zijn. Om hierachter te komen, zul je eerst moeten weten wanneer je ovulatie plaatsvindt. Met de 9 symptomen in dit artikel herken jij je eisprong voortaan meteen, en weet je dus wanneer je vruchtbaar bent!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Ovulatietesten Je Helpen Om Zwanger Te Worden

Weten wanneer je precies vruchtbaar bent is ontzettend belangrijk als je zwanger wilt worden. Om erachter te komen of je vruchtbare periode is begonnen, moet je weten wanneer je ovulatie plaatsvindt. Hier kunnen ovulatietesten je bij helpen. In dit artikel lees je alles over ovulatietesten en hoe die precies werken!
Doorgaan naar artikel »

Zo Gebruik Je de Ovulatietest Clearblue Digital (met Hormoonindicator)

Als je graag zwanger wil worden, dan is het handig om te weten wanneer je vruchtbare dagen zijn, en hiervoor moet je weten wanneer je ovulatie plaatsvindt. Een manier om hier achter te komen, is door het gebruik van de Clearblue ovulatietest. Hoe je deze test precies gebruikt, lees je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »
ovulatie

Herken Je Ovulatie & Vergroot Je Kansen Op Zwangerschap

Als je zwanger wilt worden dan is het zinvol dat je je ovulatie herkent. Op snelzwangerworden kom je te weten hoe je je ovulatie herkent.
Doorgaan naar artikel »