dagen1

Hoeveel Dagen Kun Je Nog Zwanger Worden na de Eisprong?

Veel vrouwen vragen zich af hoeveel dagen ze na hun eisprong of ovulatie nog zwanger kunnen worden. Lees dit artikel voor het antwoord op die vraag.
Doorgaan naar artikel »
lh-uitgelicht

Wat Is de LH-piek? Hoe Lang Duurt ie? En Wanneer vrijen?

Het achterhalen van je LH-piek kan helpen bij het (snel) zwanger worden. Maar waarom is dat precies? En wanneer moet je vrijen? Het antwoord vindt je hier!
Doorgaan naar artikel »
menstruatiecyclus2

Menstruatiecyclus Berekenen? Zo Reken Je de Duur Uit + Tips

Voor vrouwen die zwanger willen worden, is het goed om te weten hoe hun menstruatiecyclus in elkaar zit. Gelukkig kun je dit makkelijk en snel berekenen.
Doorgaan naar artikel »
ovulatie1

9 Eisprong Symptomen om Je Ovulatie te Herkennen + 5 Tips

De periode voor en tijdens je eisprong is je meest vruchtbare periode. Lees hier hoe je de symptomen van de ovulatie herkent en wat je daarmee moet doen!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Ovulatietesten Je Helpen Om Zwanger Te Worden

Wil je weten wat ovulatietesten precies zijn en hoe een ovulatietest je helpt om sneller zwanger te worden? Lees hier alles wat je er over moet weten.
Doorgaan naar artikel »

Zo Gebruik Je de Ovulatietest Clearblue Digital (met Hormoonindicator)

Wil je weten wanneer je vruchtbaar bent? Bereken snel je vruchtbare dagen met een Clearblue ovulatietest. Lees er meer over in dit artikel.
Doorgaan naar artikel »
ovulatie

Herken Je Ovulatie & Vergroot Je Kansen Op Zwangerschap

Als je zwanger wilt worden dan is het zinvol dat je je ovulatie herkent. Op snelzwangerworden kom je te weten hoe je je ovulatie herkent.
Doorgaan naar artikel »

Ovulatietest Doen? Bereken je Vruchtbare Dagen via de Online Calculator

Ovulatietest online doen? Maak gratis gebruik van de meest uitgebreide ovulatie calculator op het internet met kalender en grafiek. 
Doorgaan naar artikel »

Tel de Dagen van Je Menstruatiecyclus & Word Snel Zwanger

Wil je snel zwanger worden? Tel dan de dagen van je menstruatiecyclus. Je weet dan wanneer je vruchtbaar bent. Lees er hier meer over.
Doorgaan naar artikel »

Predictor (Early) Zwangerschapstest: Alle Belangrijke Informatie!

Wil je weten of je zwanger bent? Dan kom je hier snel achter met Predictor. Op snelzwangerworden lees je meer over de Predictor test.
Doorgaan naar artikel »