Welk Voedingsschema Is Het Beste Voor Mijn Toekomstige Baby?

Als je zwanger bent, wil je graag voorbereid zijn op de komst van je kindje. Wat het gaat eten, is hier een belangrijk deel van. Lees hier over voedingsschema's!
Doorgaan naar artikel »

Wat Is NOD? Lees Hier Alles Over De Niet-OngesteldheidsDag

De NOD is een belangrijke dag als je zwanger wilt worden. Lees hier wat het is en hoe je de NOD kunt berekenen!
Doorgaan naar artikel »

Innesteling Berekenen? Check Hier Hoe Dat Moet!

Denk jij dat je zwanger bent of ben je van plan om zwanger te worden? Dan is het handig om te weten hoe je de innesteling berekent! Lees hier alles over innesteling en innesteling berekenen!
Doorgaan naar artikel »

Werkt de Clearblue Zwangerschapstest? Onderzoek + 6 Alternatieven

Wil jij graag weten of je zwanger bent? De Clearblue zwangerschapstest is enorm populair! Lees ons onderzoek over of de Clearblue zwangerschapstest werkt en wat de alternatieven zijn!
Doorgaan naar artikel »

Reken Je Eisprong Uit en Word Gegarandeerd Zwanger

Het is erg frustrerend als het niet lukt om zwanger te raken. Je wilt weten waarom het niet lukt en vraagt je af of er iets mis is. Lees hier hoe je de kans op zwangerschap direct groter maakt door het berekenen van je eisprong!
Doorgaan naar artikel »

Innesteling: Uitleg, 5 Symptomen, Tijdstip + 5 Bevordering Tips

Een zwangerschap begint met het moment van innesteling van de eicel. Maar wat gebeurt er nou precies tijdens zo’n innesteling, wat zijn de symptomen waaraan je een innesteling kan herkennen, en wat kan je doen om dit proces te bevorderen? In dit artikel kom je achter de antwoorden op al deze vragen!
Doorgaan naar artikel »

Wanneer Zwangerschapstest Doen? Beste Tijdstip + Tips

Als je heel graag zwanger wilt worden, dan ben je misschien geneigd om zo snel mogelijk na het vrijen al een zwangerschapstest te doen. Ik snap je enthousiasme zeker, maar dit is niet het beste tijdstip om zo’n test betrouwbaar uit te voeren. Wanneer je wel een zwangerschapstest moet doen, lees je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

De Rol van Ovulatie bij het Zwanger Worden + Tips

Wil jij graag snel (en natuurlijk) zwanger worden, maar weet je niet wanneer of hoe vaak je geslachtsgemeenschap moet hebben? Lees het in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Voorbereiden Op Je Zwangerschap?

Welke voorbereidingen vergt een zwangerschap, en hoe word je vervolgens snel en natuurlijk zwanger? We geven je in dit artikel tips!
Doorgaan naar artikel »

Snel Zwanger Worden na een bevalling? Kom Erachter hoe!

In dit artikel lees je hoe je snel weer zwanger na een bevalling kunt worden op een natuurlijke wijze! Vooral dat laatste is belangrijk, want je wilt goed voor je lichaam zorgen om weer zwanger te worden. Dat is namelijk zowel beter voor jou als voor je baby. Lees hier meer over zwanger worden na een bevalling!
Doorgaan naar artikel »