Hoe Moet Je Vrijen Om Zwanger Te Worden? – 8 Tips

Kinderwens? Start jullie reis naar ouderschap met onze 8 bewezen tips over hoe je moet vrijen om zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »

Wat te Doen in Bed als Je Probeert Zwanger te Worden

Tips over wat te doen in bed als je probeert zwanger te worden. Hoe je je het beste kan gedragen in bed en wanneer je het beste gemeenschap kan hebben.
Doorgaan naar artikel »

Snel En Natuurlijk Zwanger: 7 Tips Voor In De Slaapkamer

Willen jullie op een natuurlijke manier een kind krijgen? Verhoog de kans op zwangerschap met deze geweldige tips voor in de slaapkamer!
Doorgaan naar artikel »

Zwanger Worden Na Een Slechte Seksuele Ervaring

Na een negatieve seksuele ervaring is het lastig om zwanger te worden. Ontdek hier hoe je stap-voor-stap op een goede manier naar zwangerschap gaat!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Word Je Snel Zwanger? Met Deze 5 Tips Voor In Bed!

Iedereen heeft wel weer andere tips voor seks als het om zwanger worden gaat. Maar wat helpt nou écht als je zwanger wilt worden? Lees hier 5 tips!
Doorgaan naar artikel »

Voor- en Naspel bij Seks Als Je Zwanger Wilt Worden

Seks is uiteraard de cruciale handeling wanneer je zwanger wilt worden. Maar wist je dat ook het voor- en naspel van groot belang zijn? Lees hier meer!
Doorgaan naar artikel »

5 Tips voor Betere Seks Om Snel Zwanger Te Worden

Als je zwanger probeert te worden, zijn er tal van factoren die je kans op zwangerschap kunnen vergroten of verkleinen. Eén van die factoren, één waar veel mensen niet aan denken, is de manier waarop je seks hebt. Ontdek daarom in dit artikel 5 gouden tips voor betere seks om snel zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »

Nu Snel Zwanger Worden? Lees De Tips Om Sneller Zwanger Te Worden

Wil je nu snel zwanger worden? Dan vergroot je de kans op een zwangerschap door op het juiste moment te vrijen en gezond te leven. Lees hier de tips.
Doorgaan naar artikel »

Zwanger Raken: Pas deze Tips Toe & Wordt Snel Zwanger

Zwanger raken is moeilijker dan je denkt. Eigenlijk kun je zwanger raken vergelijken met topsport. Lees deze snel deze zwanger raken tips en pas ze toe.
Doorgaan naar artikel »
hoe-wordt-je-zwanger

Hoe Word Je Zwanger? Leer Wanneer & Hoe Te Vrijen

Zwanger worden is niet voor iedereen even makkelijk. Hoe word je zwanger? Hierbij speelt onder andere mee wanneer en op welke manier jullie vrijen. Als je wilt weten op welke dagen je het best kan vrijen, en welke manieren van vrijen het best werken, lees dan vooral de tips in dit artikel om zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »