zwanger-pillen1

Waarom Zwanger Worden Pillen van Etos / Kruidvat Onzin Zijn

Veel winkelketens, zoals de Etos en het Kruidvat, verkopen allerlei pillen die jou naar eigen zeggen zouden helpen om sneller zwanger te worden. Het online kopen en bestellen van deze producten is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar ik zou je in dit artikel graag willen uitleggen waarom je dat het beste niet kan doen.
Doorgaan naar artikel »
SONY DSC

Waarom Foliumzuur Slikken Essentieel Is voor Zwangerschap

Wanneer je zwanger wilt worden, of al zwanger bent, is foliumzuur (vitamine B11) heel belangrijk. Waarom, en hoe veel je moet slikken, dat lees je hier!
Doorgaan naar artikel »

Goed Eten en Voedingssupplementen Om Zwanger Te worden!

Gezond en gevarieerd eten is belangrijk als je zwanger wilt worden. Wat mag je wel en niet eten, en welke voedingssupplementen zijn handig?
Doorgaan naar artikel »

Slik de Juiste Voedingssupplementen en Word Snel Zwanger

Bepaalde voedingssupplementen kunnen je helpen als een zwangerschap steeds maar uitblijft. Maar hoe werkt dat dan precies, om welke voedingssupplementen gaat het, hoeveel moet ik daarvan dan gebruiken, en welke supplementen moet ik juist vermijden? Het antwoord op deze en meer vragen vind je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »
zwangerschap

Het Verloop Van Je Zwangerschap

Hebben jullie een kinderwens, maar blijft een zwangerschap uit? Vergroot dan je kansen op een zwangerschap met de tips op snelzwangerworden.
Doorgaan naar artikel »