zwanger40-uitgelicht

Kun Je Zwanger Worden na Je 40ste of 50ste? 4 Adviezen

Ben je ouder dan 40 of 50, maar wil je alsnog graag zwanger worden? Lees dan dit artikel om erachter te komen of dit mogelijk is, en zo ja, hoe.
Doorgaan naar artikel »
prikpil-uitgelicht

8 Essentiële Tips om Zwanger te Worden na de Prikpil

Jaren geleden was je nog lang niet klaar voor een baby, dus ging je aan de prikpil. Maar nu wil je wel graag zwanger worden. Hoe kan dat, na een prikpil?
Doorgaan naar artikel »
pcos9

PCOS: Uitleg, 11 Symptomen, 5 Oorzaken en 3 Dieet Tips

PCOS is een vervelend syndroom, waardoor vrouwen onvruchtbaar kunnen worden. Lees hier de oorzaken, symptomen en dieet tips voor PCOS.
Doorgaan naar artikel »
traagzaad1

Heb Je Traag Zaad? 9 Leefstijl Tips voor Betere Kwaliteit Zaad

Traag zaad kan een oorzaak zijn waardoor je partner niet zwanger wordt. Lees hier de 9 beste leefstijl tips om de kwaliteit van je sperma te verbeteren!
Doorgaan naar artikel »
vruchtbaar1

Wanneer Ben Ik Vruchtbaar? Bekijk Hoe dit Werkt + Tips

Zwanger worden kan alleen in je vruchtbare periode. Wanneer heb jij jouw vruchtbare periode? En hoe zit het met vruchtbaar zijn na een miskraam of de pil?
Doorgaan naar artikel »
spiraal1

6 Essentiële Tips om Zwanger te Worden na (Mirena) Spiraal

Een (Mirena) spiraaltje helpt je beschermen tegen ongewenste zwangerschappen. Maar wat als je zwangerschap nu wel gewenst is? Hoe wordt je dan zwanger?
Doorgaan naar artikel »
ivf_test

Nadelen bij een ICSI-behandeling + Het Beste Alternatief

De ICSI-behandeling is een methode om een zwangerschap op te wekken. Hoe het werkt, wat de nadelen en wat de alternatieven zijn lees je hier.
Doorgaan naar artikel »
iui

4 Nadelen van een IUI Behandeling + Beste Alternatief

Een IUI-behandeling is de meest gebruikte manier van kunstmatige inseminatie, maar er kleven nadelen aan. Wat zijn deze, en wat is een alternatief?
Doorgaan naar artikel »
meerling

5 Nadelen bij een IVF-behandeling + Beste Alternatief

Een ivf-behandeling verhoogt de kans op zwangerschap, en lijkt de droom van iedere onvruchtbare vrouw - en man. Maar hoe deugdelijk is ivf werkelijk?
Doorgaan naar artikel »
gezonde-moeder

Het Belang van een Goede Gezondheid Bij Zwanger Worden

Waarom is het zo belangrijk om een goede gezondheid te hebben als je graag zwanger wilt worden? En hoe zorg je überhaupt voor een goede gezondheid?
Doorgaan naar artikel »