Kan Ik Zwanger Worden na Sterilisatie? (Onderzoek + Alternatieven)

Overweeg je sterilisatie en ben je benieuwd of je daarna nog zwanger kunt worden? Lees eerst dit artikel! Ik leg uit hoe sterilisatie werkt en leg uit of je daarna een baby kunt krijgen. Ook geef ik 3 alternatieven (anticonceptie) voor sterilisatie.
Doorgaan naar artikel »

Sporten & Vruchtbaarheid: Helpt Sporten om Zwanger te Worden?

Als je zwanger wilt worden, krijg je vaak van iedereen do's and don'ts. Het is lastig om door de bomen het bos te zien. In dit artikel leggen we uit of sporten wel of niet verstandig is als je zwanger wilt worden en geven we de 4 beste trainingen!
Doorgaan naar artikel »

7 Beste Tips om Als Man Je Vruchtbaarheid te Verhogen

Probeer je al langere tijd een kind te krijgen, en denk je dat dit niet lukt doordat jij als man verminderd vruchtbaar bent? Dit artikel helpt je verder! Ik geef je 7 onmisbare tips om als man je vruchtbaarheid te verhogen, zodat die kinderwens binnenkort werkelijkheid wordt.
Doorgaan naar artikel »

Helpt Hormonen Slikken Bij Zwanger Worden? 4 Tips Hormoontherapie

Iedereen om je heen wordt zwanger en jou lukt het maar niet. Een probleem dat, ook al verwacht je het niet, best veel vrouwen ervaren. Het is vervelend als het je niet lukt om meteen zwanger te raken. Misschien is er echter wel meer aan de hand? Hormoontherapie kan je helpen zwanger te worden; lees hier hoe dat werkt!
Doorgaan naar artikel »

Goede Voorbereiding Op Je Zwangerschap: 8 Do’s voor Zwanger Worden

Zwanger worden gaat helaas niet iedere vrouw even gemakkelijk af. De ene vrouw is binnen twee weken zwanger en bij de andere vrouw kan het langer dan een jaar duren. Er zijn echter dingen die je kunt doen om de kans op een zwangerschap te vergroten. In dit artikel lees je de do's om zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »

7 Nadelen bij een ICSI-behandeling + Het Beste Alternatief

Als het mensen niet lukt om natuurlijk zwanger te worden, zoeken ze vaak andere manieren, zoals de zogeheten ICSI-methode. Dit is een populaire behandelmethode, maar toch kleven er enkele nadelen aan. Wat ICSI precies is, wat de nadelen zijn en wat goede alternatieven zijn voor deze behandeling, lees je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Word Ik Snel Zwanger? 8 Onmisbare Tips

Wanneer je besloten hebt met je partner, dat jullie graag een kindje willen, wil je dit ook graag zo snel mogelijk. Zwanger worden gebeurt echter niet van de een op de andere dag. Toch zijn er dingen waardoor je zwangerschap kunt bevorderen. In dit artikel geven we je aan aantal tips om sneller zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »

Zwanger Worden en Vruchtbaar Slijm: Herken Je Zwangerschap

Zwanger worden is niet altijd even makkelijk, maar er zijn verschillende manieren om dit soepeler en sneller te laten verlopen. In dit artikel zullen we bespreken hoe je vruchtbaar slijm kunt herkennen en de kans op een zwangerschap hiermee kunt vergroten. Daarnaast bespreken we de symptomen van een zwangerschap!
Doorgaan naar artikel »

Wat Is Endometriose? 4 Tips voor Zwanger Worden met Endometriose

Endometriose is een vervelende ziekte, waardoor de kans op een zwangerschap redelijk wordt verminderd. In dit artikel lees je wat endometriose inhoudt en wat de oorzaken van endometriose kunnen zijn. Tot slot krijg je nog een aantal tips om toch nog zwanger te kunnen worden ook al heb je endometriose!
Doorgaan naar artikel »

Kan Ik Onvruchtbaar Worden Door Een Soa? 7 Gevaarlijke Soa’s

Wat zijn soa’s en kunnen soa’s ervoor zorgen dat je onvruchtbaar wordt? In dit artikel leg ik uit wat de 7 meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen in Nederland zijn en hoe je deze kunt herkennen. Daarnaast leg ik uit wat een soa-test is, hoe je je kunt laten testen en wat een soa-test eigenlijk kost.
Doorgaan naar artikel »