Zwanger Worden na Buitenbaarmoederlijke Zwangerschap? 4 Tips

Een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en de emoties die daarbij komen kijken zijn heel heftig. Toch is het zo dat veel vrouwen nog steeds willen proberen een kindje te krijgen, wat heel logisch is. In dit artikel lees je wat een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is en krijg je tips voor een volgende zwangerschap!
Doorgaan naar artikel »

5 Essentiële Tips voor Zwanger Worden na een Gastric Bypass

Het valt vaak lang niet mee om zwanger te worden. Maar zeker als je al langere tijd kampt met (zwaar) overgewicht, voelt het alsof jouw kinderwens mogelijk nooit in vervulling zal gaan. Gelukkig kan een gastric bypass (maagverkleining) jou helpen af te vallen. Maar hoe kun je zwanger worden na een gastric bypass?
Doorgaan naar artikel »

6 Essentiële Tips om Zwanger te Worden na Implanon + Ervaringen

Je bent op een punt in je leven aanbeland waarop je een nieuwe fase in wilt gaan – het moederschap. Je kunt niet wachten om zwanger te worden, om je kindje op de wereld te zetten. Je vraagt je alleen af hoe dat kan na Implanon. In dit artikel zal ik je daarom van alles vertellen over zwanger worden na Implanon!
Doorgaan naar artikel »

7 Essentiële Tips om Zwanger te Worden na de Microgynon Pil

De microgynon pil is handig als je geen kinderen wilt krijgen, maar vervelend als je dat later wél wilt. Lees hoe je zwanger wordt na de microgynon pil!
Doorgaan naar artikel »

Kun Je Zwanger Worden na Je 40ste of 50ste? 4 Adviezen

Ben je ouder dan 40 of 50, maar wil je alsnog graag zwanger worden? Lees dan dit artikel om erachter te komen of dit mogelijk is, en zo ja, hoe.
Doorgaan naar artikel »

8 Essentiële Tips om Zwanger te Worden na de Prikpil

Heb jij tot nu toe de prikpil gebruikt, maar wil je inmiddels toch wel graag een kindje? Zwanger worden na de prikpil is erg goed mogelijk, maar het duurt wel enige tijd tot dit het geval is. Er zijn wel enkele dingen die je kan doen om dit proces te versnellen. Deze technieken en meer info vind je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

PCOS: Uitleg, 11 Symptomen, 5 Oorzaken en 3 Dieet Tips

PCOS staat voor polycysteus-ovariumsyndroom. Dit is een aandoening van het vrouwelijke hormoonstelsel, wat als vervelendste symptoom heeft dat je onvruchtbaar bent. Als je je afvraagt of jij misschien aan PCOS leidt, lees dan vooral de symptomen in dit artikel. Ook lees je hier hoe je PCOS kunt behandelen.
Doorgaan naar artikel »

Heb Je Traag Zaad? 9 Leefstijl Tips voor Betere Kwaliteit Zaad

Als het jullie maar niet lukt om een kindje te krijgen, kan het zijn dat je als man traag zaad hebt. Dit is vervelend, maar gelukkig kun je er meestal zelf iets aan doen. In dit artikel lees je 9 leefstijltips waarmee je de kwaliteit van je zaad kan verbeteren, waardoor jullie makkelijker zwanger zullen kunnen raken!
Doorgaan naar artikel »

Wanneer Ben Ik Vruchtbaar? Bekijk Hoe dit Werkt + Tips

Wanneer ben ik vruchtbaar? Wanneer je het antwoord op deze vraag niet weet, wordt het lastig zwanger worden. Het kan in zo’n geval enorm helpen om te weten op welke dagen je precies vruchtbaar bent, zodat je je pogingen tot zwangerschap beter kan timen. Hoe je hier achter kan komen, dat lees je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

6 Essentiële Tips om Zwanger te Worden na (Mirena) Spiraal

Als jij een Mirena spiraaltje gehad hebt, dan kan het daarna nog enige tijd moeilijker zijn om een kindje te krijgen. Hoe je dit toch zo snel mogelijk voor elkaar krijgt, en hoe je de risico’s hierbij zoveel mogelijk beperkt, dat lees je allemaal in dit artikel. Zo kun je zo snel mogelijk een kindje krijgen!
Doorgaan naar artikel »