Kan Je Zwanger Worden Met HPV? Wij Zochten het Uit!

HPV is één van de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen. In dit artikel nemen we dit virus onder de loep en onderzoeken we onder meer de invloed van HPV op zwangerschap.
Doorgaan naar artikel »

Hoe Werkt Zwanger Worden via Donor? (Kunstmatige Inseminatie)

Overweeg jij kunstmatige inseminatie met het zaad van een donor? Lees hier hoe dat precies in zijn werk gaat!
Doorgaan naar artikel »

Binnen 1 Jaar Zwanger worden? Lees Hier Onze Tips

Wil jij snel zwanger worden? Lees hier onze tips om zwanger te worden binnen 1 jaar!
Doorgaan naar artikel »

Snel Zwanger Worden: Verhoog Je Zaadkwaliteit

Een hogere zaadkwaliteit kan de kans op een zwangerschap aanzienlijk verhogen. Lees hier hoe jij de kwaliteit van je zaad verhoogt!
Doorgaan naar artikel »

Snel Zwanger Na Curettage? 7 Tips Voor Snel Zwanger Worden

Heb jij net een curettage gehad of krijg je er binnenkort een? Lees hier alles over curettages, en 7 tips om snel zwanger te worden na een curettage!
Doorgaan naar artikel »

Kan Ik Zwanger Worden na Sterilisatie? (Onderzoek + Alternatieven)

Overweeg je sterilisatie en ben je benieuwd of je daarna nog zwanger kunt worden? Lees eerst dit artikel! Ik leg uit hoe sterilisatie werkt en leg uit of je daarna een baby kunt krijgen. Ook geef ik 3 alternatieven (anticonceptie) voor sterilisatie.
Doorgaan naar artikel »

Sporten & Vruchtbaarheid: Helpt Sporten om Zwanger te Worden?

Als je zwanger wilt worden, krijg je vaak van iedereen do's and don'ts. Het is lastig om door de bomen het bos te zien. In dit artikel leggen we uit of sporten wel of niet verstandig is als je zwanger wilt worden en geven we de 4 beste trainingen!
Doorgaan naar artikel »

7 Beste Tips om Als Man Je Vruchtbaarheid te Verhogen

Probeer je al langere tijd een kind te krijgen, en denk je dat dit niet lukt doordat jij als man verminderd vruchtbaar bent? Dit artikel helpt je verder! Ik geef je 7 onmisbare tips om als man je vruchtbaarheid te verhogen, zodat die kinderwens binnenkort werkelijkheid wordt.
Doorgaan naar artikel »

Helpt Hormonen Slikken Bij Zwanger Worden? 4 Tips Hormoontherapie

Iedereen om je heen wordt zwanger en jou lukt het maar niet. Een probleem dat, ook al verwacht je het niet, best veel vrouwen ervaren. Het is vervelend als het je niet lukt om meteen zwanger te raken. Misschien is er echter wel meer aan de hand? Hormoontherapie kan je helpen zwanger te worden; lees hier hoe dat werkt!
Doorgaan naar artikel »

Goede Voorbereiding Op Je Zwangerschap: 8 Do’s voor Zwanger Worden

Zwanger worden gaat helaas niet iedere vrouw even gemakkelijk af. De ene vrouw is binnen twee weken zwanger en bij de andere vrouw kan het langer dan een jaar duren. Er zijn echter dingen die je kunt doen om de kans op een zwangerschap te vergroten. In dit artikel lees je de do's om zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »