Over ons

Snelzwangerworden.nl is een initiatief van drs. Boris Bergman.

Boris Bergman is een expert op het gebied van zwanger worden. Nadat het zijn vrouw niet lukte om zwanger te worden beet Boris zich vast in vele honderden wetenschappelijke publicaties over zwanger worden.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat leefstijl en voeding belangrijke factoren zijn voor de kans op een succesvolle bevruchting. Door de opgedane kennis zelf in de praktijk toe te passen was zijn vrouw binnen de kortste keren zwanger.

Inmiddels is Boris de trotse vader van 2 gezonde kinderen. De kennis die hij heeft opgedaan wilde hij niet verloren laten gaan en deelt daarom zijn kennis en ervaring via snelzwangerworden.nl en zijn boeken.

Boris schrijft de artikelen die je hier op snelzwangerworden.nl kunt lezen. Inmiddels heeft hij al 150 artikelen geschreven. Het samenstellen van de content wordt met de grootste zorg gedaan waarbij vaak wordt teruggevallen op de vele wetenschappelijke onderzoeken die in de loop der jaren zijn gedaan over het onderwerp zwanger worden.

Ons doel

Het doel van snelzwangerworden.nl is al de wetenschappelijke kennis – over zwanger worden – op een toegankelijke manier verwoorden en voor iedereen beschikbaar te maken. We willen begrijpelijke en praktisch toepasbare adviezen geven die de kans op een zwangerschap vergroten.

Onafhankelijkheid

Deze site is afhankelijk van adverteerders. Hierdoor hoeft bij het schrijven van de artikelen geen rekening te worden gehouden met de commerciële belangen van derden partijen. Wij zijn van mening dat je door financieel onafhankelijk te zijn het eerlijke verhaal kan vertellen.

Inkomsten

Inkomsten voor deze site vloeien voort uit een tweetal boeken die drs. Boris Bergman heeft geschreven: Vlug Bevrucht en Lekker Zwanger Worden.

Wil je reviews over deze boeken lezen dan kan je deze hier vinden:

Heb je een boek besteld en heb je vragen? Gebruik dan het contactformulier. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen antwoord.

Persoonlijk advies

Boris Bergman geeft geen persoonlijk advies. De inhoud van deze website vormt geen vervanging van een medisch consult. Wil je medisch advies m.b.t. zwanger worden bespreek dit dan met je huisarts. Deze kan je doorverwijzen naar een geschikte specialist.

Contact

Gebruik het contactformulier als je vragen of opmerkingen over deze site of over de boeken van Boris Bergman hebt. Wij streven ernaar om je vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.