7 Nadelen bij een ICSI-behandeling + Het Beste Alternatief

Als het mensen niet lukt om natuurlijk zwanger te worden, zoeken ze vaak andere manieren, zoals de zogeheten ICSI-methode. Dit is een populaire behandelmethode, maar toch kleven er enkele nadelen aan. Wat ICSI precies is, wat de nadelen zijn en wat goede alternatieven zijn voor deze behandeling, lees je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

Zwangerschapsvergiftiging: 8 Symptomen + 4 Tips voor Behandeling

Zwanger zijn is vaak een speciale en bijzondere tijd voor vrouwen. Deze tijd wil je als zwangere vrouw dan ook zo rustig mogelijk kunnen doorbrengen. Sommige vrouwen krijgen echter een zwangerschapsvergiftiging tijdens de zwangerschap. Lees hier wat dit inhoudt, wat de symptomen zijn en lees tips voor een behandeling!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Word Ik Zwanger? 3 Vruchtbaarheidstesten voor Vrouwen

Wanneer je eenmaal toe bent aan een kindje, dan wil je het liefst dat het ook dat je snel zwanger bent. Helaas gaat dit niet zo gemakkelijk bij iedereen. Een reden hiervoor kan zijn dat je niet of minder vruchtbaar bent. Dit kun je testen met een vruchtbaarheidstest. Hier zullen we een aantal van deze testen bespreken!
Doorgaan naar artikel »

Hoe Word Ik Snel Zwanger? 8 Onmisbare Tips

Wanneer je besloten hebt met je partner, dat jullie graag een kindje willen, wil je dit ook graag zo snel mogelijk. Zwanger worden gebeurt echter niet van de een op de andere dag. Toch zijn er dingen waardoor je zwangerschap kunt bevorderen. In dit artikel geven we je aan aantal tips om sneller zwanger te worden!
Doorgaan naar artikel »

Zwanger Worden en Vruchtbaar Slijm: Herken Je Zwangerschap

Zwanger worden is niet altijd even makkelijk, maar er zijn verschillende manieren om dit soepeler en sneller te laten verlopen. In dit artikel zullen we bespreken hoe je vruchtbaar slijm kunt herkennen en de kans op een zwangerschap hiermee kunt vergroten. Daarnaast bespreken we de symptomen van een zwangerschap!
Doorgaan naar artikel »

Wat Is Endometriose? 4 Tips voor Zwanger Worden met Endometriose

Endometriose is een vervelende ziekte, waardoor de kans op een zwangerschap redelijk wordt verminderd. In dit artikel lees je wat endometriose inhoudt en wat de oorzaken van endometriose kunnen zijn. Tot slot krijg je nog een aantal tips om toch nog zwanger te kunnen worden ook al heb je endometriose!
Doorgaan naar artikel »

Kan Ik Onvruchtbaar Worden Door Een Soa? 7 Gevaarlijke Soa’s

Wat zijn soa’s en kunnen soa’s ervoor zorgen dat je onvruchtbaar wordt? In dit artikel leg ik uit wat de 7 meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen in Nederland zijn en hoe je deze kunt herkennen. Daarnaast leg ik uit wat een soa-test is, hoe je je kunt laten testen en wat een soa-test eigenlijk kost.
Doorgaan naar artikel »

Naar een Vruchtbaarheidskliniek: 5 Redenen + 6 Tips

Je wilt het al zo lang - een baby. Helaas is deze droom voor jou nog steeds geen werkelijkheid geworden. Met pijn in je hart geef je aan jezelf toe dat je toch echt onvruchtbaar lijkt te zijn. Maar dat betekent niet dat je geen moeder kunt worden! Ga bijvoorbeeld een langs bij een vruchtbaarheidskliniek, en wel hierom.
Doorgaan naar artikel »

5 Essentiële Tips voor Zwanger Worden na de NuvaRing

Jaren geleden heb jij de beslissing gemaakt om de NuvaRing te nemen. Je wilde immers helemaal niet zwanger worden. Maar nu ben jij gaan twijfelen aan jouw beslissing. Wil jij wel echt geen moeder worden? Ben je stiekem wel toe aan een kind? Kortom: wil je toch zwanger worden na de NuvaRing? Lees dan snel dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

Ben Ik Vruchtbaar? Check het met een Vruchtbaarheidsonderzoek

Veel koppels raken snel in paniek wanneer de vrouw niet zwanger raakt. Dit is logisch, want wanneer je klaar bent voor een kindje dan wil je dit ook zo snel mogelijk. Maar de paniek is niet altijd nodig. Lees in dit artikel alles over vruchtbaarheid, onvruchtbaarheid en of je een vruchtbaarheidstest moet overwegen!
Doorgaan naar artikel »