5 Voordelen Van Snel En Natuurlijk Zwanger Worden

Als meisje had je misschien al vroeg het besef dat je ´later´ zwanger wilde worden. Op elk verlanglijstje stond de wens voor een Baby Born of een andere pop die jij zou gaan behandelen als je eigen kind. Vervolgens stonden er op een volgend lijstje alle mogelijke aanvullingen die je je maar kon bedenken – kleding, huis, etc.

Als jongetje was je waarschijnlijk veel minder bezig met het idee dat je ooit baby´s zou gaan krijgen, en spelen met poppen was al helemaal uit den boze. ´´Dat is voor meisjes,´´ snauwde je dan, beledigd dat iemand het überhaupt in zijn/haar hoofd haalde om voor te stellen dat jij dit – als jóngen! – zou gaan doen. Oh, nee, als jongen was jij stoer, en speelde jij met auto´s.

Nu heb jij echter samen met je partner besloten dat jullie (toch) gaan proberen om samen een kind te krijgen. Het idee van slapeloze nachten en poepluiers boezemt je wellicht wat angst in, maar je weet dat het ouderschap het uiteindelijk waard zal zijn. Ook het zwanger worden zelf kan echter een zeer plezierig proces zijn, door onder andere de volgende redenen.

1. Jullie kunnen zo vaak mogelijk samen het bed in duiken

Een van de grootste voordelen aan het doen van pogingen om zwanger te raken, is het feit dat je zo vaak mogelijk seks kan (moet) hebben met je partner. Door zo vaak mogelijk met elkaar naar bed te gaan, vergroten jullie de kansen dat een van de eieren van de vrouw bevrucht raken. Neem daarbij steeds tussenpozen van 1 dag, zodat de bevruchtingskans toeneemt.

Dus als jullie voorheen enkel een keer in de week, of zelfs maar 2-3 keer per maand seks hadden, heb je nu het perfecte excuus om vaker geslachtsgemeenschap te hebben. Daarbij geldt, dat als je in de dagen voorafgaand aan jullie pogingen om zwanger te worden niet al een tijd lang droogstaat, je sneller zwanger zult raken. Oftewel, duik snel samen het bed in!

2. Je kunt nieuwe standjes uitproberen

Hoewel je waarschijnlijk van mening bent dat het hebben van een kind gelijkstaat aan een seksloos leven, is ironisch genoeg het krijgen van een kind een reden dat jullie seksleven een stuk ´heter´ zal worden. Niet alleen kan/zal je veel vaker seks hebben met je partner, maar kunnen/zullen jullie ook meer en nieuwe standjes uitproberen.

Bepaalde seksstandjes kunnen er namelijk voor zorgen dat je kans op zwangerschap verhoogd kan worden. Hierbij gaat het vooral om standjes waarbij het sperma zo dicht – en snel – mogelijk bij de baarmoedermond kan komen. Denk hierbij aan standjes waarbij de man bovenop ligt, of waarbij hij de vrouw van achteren penetreert, zoals bij ´op z´n hondjes´.

De essentie bij deze standjes is het feit dat het sperma niet ´terug´ kan lopen. Met andere woorden, de kans dat het zaad de vagina weer uitloopt en daarmee niet de baarmoedermond zal bereiken, wordt door deze standjes zoveel mogelijk verkleind. Je kans op bevruchting is dus zodoende veel groter.

3. Het is een excuus om te shoppen

Voorspel is van groot belang bij het doen van pogingen om zwanger te worden. Tijd nemen voor het voorspel vergroot namelijk de kansen op een orgasme, en hierdoor zal je sneller zwanger raken. Dit geldt echter voornamelijk voor mannen – voor vrouwen is er nog geen bewijs gevonden -, aangezien zij moeten ejaculeren om een vrouw te kunnen bevruchten.

Voor jou als vrouw vertaalt dit zich in het perfecte excuus om je eens uit te leven in winkels als Victoria´s Secret. Je kunt eindelijk eens dat mooie kanten setje kopen dat je al een tijdje op het oog hebt. Des te sexyer jij je namelijk kleedt, des te meer opgewonden jouw partner raakt, waardoor je de kans op een orgasme, en zodoende op een zwangerschap, vergroot.

4. Het vormt een motivatie om gezonder te gaan leven

Wanneer je zwanger wilt worden, moet je tevens gaan letten op je dieet. Je vruchtbaarheid is namelijk gelinkt aan het soort voedsel dat je inneemt. Eet bijvoorbeeld genoeg voedsel dat vitamine C en vitamine E, zink, omega-3 en foliumzuur bevat, maar verminder juist je cafeïne-en calorie-inname. Door je aan dit dieet te houden, vergroot je de kans op bevruchting.

Als vrouw moet je dus letten op wat je eet, zowel om zwanger te worden, als tijdens je zwangerschap zelf. Echter kan je ook als man gezonder gaan eten, om zo je vrouw te steunen in haar dieet. Zodoende dient de zwangerschap in principe als een soort motivatie om gezonder te gaan leven. Kortom, jullie kind verandert jullie leven al voordat het geboren is!

5. Je komt als stel dichter bij elkaar

Intiemer dan tijdens seks kan je als stel niet worden. Voor sommigen is seks enkel een uitlaat voor hun seksuele frustraties, of een middel om iets te bewijzen, of zelfs een middel tot wraak. Voor twee mensen die niet alleen met elkaar naar bed gaan, maar daarnaast ook van elkaar houden, is geslachtsgemeenschap daarentegen het bedrijven van de liefde met elkaar.

Als je verliefd bent, dan ben je bereid je emotioneel compleet open te stellen, en daarmee je meest kwetsbare kant aan je geliefde te tonen. Liefde is jezelf volkomen blootgeven aan een ander, met het vertrouwen dat de ander je altijd zal bijstaan. Daarbij is liefde een kwestie van geven en nemen – jij ontvangt liefde van je partner, maar geeft zelf ook steun aan je partner.

Tijdens de geslachtsgemeenschap komt deze liefde op een fysieke manier tot uiting. Jullie geven elkaar volledig over aan elkaar, en brengen elkaar in extase. Het feit dat jullie, naast elkaar plezieren en jullie liefde aan elkaar tonen, samen een nieuw leven aan het creëren zijn – een tastbaar bewijs van jullie liefde -, brengt jullie nog dichter bij elkaar.

Tips om snel en natuurlijk zwanger te worden

Aan snel en natuurlijk zwanger worden zitten dus een hoop voordelen, maar wat zijn eigenlijk precies de stappen die je moet ondernemen om daadwerkelijk zwanger te worden? Boris Bergman leert je in zijn gedetailleerde ebook hoe je binnen twee maanden snel en natuurlijk zwanger wordt, zonder medicijnen te slikken of ingrijpende handelingen te ondergaan.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *