Hoe Word Je Snel Zwanger? Met Deze 5 Tips Voor In Bed!

Herken je dit: je hebt elke dag seks en je probeert keer op keer zwanger te worden, maar het komt er telkens niet van? Heb je alle standjes geprobeerd en de meest onmogelijke tips al uitgevoerd, maar zonder succes? Dan is dat heel frustrerend; je weet immers dat jij en je partner wel vruchtbaar zijn.

Om je te helpen snel zwanger te worden, geven we in dit artikel 5 werkende en eenvoudige tips voor in bed. Mensen op het internet geven de gekste ‘tips’ om zwanger te worden, maar hiervan zijn een groot aantal op niks anders gebaseerd dan een eigen ervaring. Lees hier hoe je wél goed met elkaar naar bed gaat en zwanger raakt!

Tip 1: Vrij er niet als een malle op los

Veel mensen denken dat ze elk moment van de dag seks moeten hebben om een baby te krijgen. Hoe meer seks je hebt, hoe groter de kans dat je zwanger wordt, nietwaar? Helaas, zo simpel is het niet. Sterker nog, er bestaat zoiets als te vaak seks hebben: hoe vaker je seks hebt, hoe kleiner de kans dat je zwanger wordt.

Dit komt doordat bij te veel seks de kwaliteit van de spermacellen van de man erg achteruit gaat. De spermacellen zijn minder sterk, waardoor ze vaak niet eens de eicel kunnen bereiken. Ook de kwantiteit neemt af, wat minder potentiële baby’s betekent. Heel vaak seks hebben is dus niet het beste idee.

Maar hoe vaak moet je het dan wel doen? Onderzoek wees uit dat eens in de 2 tot 3 dagen het beste werkt. De kwaliteit van de zaadcellen is dan optimaal. Bovendien weet je op deze manier zeker dat je in je vruchtbare periode seks hebt, ook al weet je misschien niet precies wanneer deze is. Dat brengt ons gelijk bij de volgende tip.

Tip 2: Houd je vruchtbare periode in de gaten

In tegenstelling tot een man is een vrouw niet elke dag van de maand even vruchtbaar. Dit komt doordat de man continu nieuwe zaadcellen produceert, terwijl dit bij de vrouw ongeveer een maand duurt. Het moment waarop een eicel de eierstokken verlaat, wordt de eisprong of ovulatie genoemd. Je vruchtbare periode ligt tussen twee dagen voor en één dag na de ovulatie.

De ovulatie is echter niet als een menstruatie; je merkt er vaak niets van. Dat maakt het lastig om in te schatten wanneer jouw vruchtbare periode precies is. Het helpt uiteraard als je een regelmatige cyclus hebt. De ovulatie is dan ongeveer 14 dagen voor het begin van je volgende menstruatie.

Heb je een onregelmatige cyclus, om wat voor reden dan ook? Dan kun je gebruik maken van een ovulatietest. Deze meet de aanwezigheid van een bepaald hormoon in je lichaam, dat geproduceerd wordt tijdens de eisprong. Hiermee kun je zeer accuraat bepalen of je in je vruchtbare periode bent.

Tip 3: Voorspel is extreem belangrijk

‘Voorspel’ is voor sommige vrouwen een bijna mythisch woord, dat alleen voorkomt in romantische boeken en vrouwvriendelijke porno. Veel koppels slaan dit namelijk over en gaan direct naar het echte sekswerk. Maar dat kun je beter niet doen als je een baby wilt; het voorspel vergroot namelijk de kans op zwangerschap.

Dit werkt als volgt: hoe meer opgewonden de man is voor zijn zaadlozing, hoe beter de kwaliteit van zijn zaad. Het is dus beter voor hem als hij zijn orgasme zo lang mogelijk kan uitstellen. En dat is voor jou ook weer prettig; een lang en goed voorspel vergroot de kans op een orgasme. Bovendien wordt je vagina vochtiger, waardoor deze een beter milieu vormt voor de zaadcellen.

Als de vrouw een orgasme krijgt, neemt ook de kans op zwangerschap toe. De zaadcellen worden als het ware in de juiste richting geduwd tijdens een orgasme van een vrouw. Kortom, voorspel is niet alleen qua genot erg prettig, maar helpt dus ook als je zwanger wilt worden. Verwen elkaar zo veel mogelijk!

Tip 4: Geniet vooral van de seks

Het is logisch dat seks op een gegeven moment anders voelt, als je telkens niet zwanger wordt. Het gaat als een soort ‘verplichting’ voelen om weer seks te hebben, bijna alsof je naar je werk gaat. Maar je moet juist uit deze sleur zien te raken en weer gaan genieten van al het mooie dat seks jou te bieden heeft.

Als je alleen maar seks hebt voor de zwangerschap, vergeet je al snel te genieten. Hierdoor is de kans dat je klaarkomt kleiner, evenals de kans om daadwerkelijk zwanger te worden. Het kan zelfs zo zijn dat er een soort ‘stress’ optreedt bij de seks, omdat je zo hard je best doet zwanger te worden. Dit stresshormoon verkleint je kansen nog meer.

Probeer daarom om met je partner over jullie seksleven te praten, en elkaar te laten genieten. Dat is immers waar seks ook voor bedoeld is! Je moet geen dingen tegen je zin doen en de seks moet je niet gaan tegenstaan. Dan raakt die zwangerschap alleen nog maar verder weg.

Tip 5: Help de spermacellen met de juiste standjes

Op het internet kun je over allerlei standjes lezen waardoor mensen zwanger zijn geworden. De één zegt missionarispositie, terwijl de ander zweert bij lepeltje-lepeltje. Erg hard bewijs voor een verschil in kans op zwangerschap tussen verschillende standjes is er niet, maar er is één factor die wel aantoonbaar invloed heeft: de zwaartekracht.

Je moet de zaadcellen van je partner een beetje de goede richting op helpen. Dit doe je door standjes te gebruiken waar jij als vrouw onderop ligt. De zaadcellen stromen dan al bijna automatisch richting de baarmoeder, waardoor de kans groter is dat er één bij de eicel naar binnen dringt. Vermijd dus liever standjes als de cowgirl. Hoewel deze erg sexy kunnen zijn, werken standjes met de man bovenop beter om zwanger te worden. Leg ook na de seks even een kussen onder je billen en blijf 10 tot 15 minuten liggen. Je geeft de zaadcellen dan de tijd om de eicel te bereiken en eventueel te bevruchten.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *