Snel En Natuurlijk Zwanger: 7 Tips Voor In De Slaapkamer

Je partner en jij zijn op het punt in jullie relatie beland, waarop jullie besloten hebben dat jullie graag samen een gezinnetje willen beginnen. Jullie hebben een stabiele relatie, en hebben alle middelen beschikbaar die nodig zijn voor het opvoeden van een kind. Jullie zijn ervan overtuigd dat jullie helemaal klaar zijn voor het ouderschap.

Dan begint nu het ´echte werk´, oftewel jullie zullen samen het bed induiken om jullie kinderwens te verwezenlijken. Sommige stellen hebben veel geluk in hun pogingen om zwanger te worden, terwijl het voor andere veel moeizamer is om zwanger te raken. Waar moet je op letten als je ervoor wilt zorgen dat je snel en natuurlijk zwanger wordt?

1. Kies het juiste moment om seks te hebben

Als vrouw ben je niet altijd even vruchtbaar, dus je moet goed in de gaten houden wanneer de kans het grootst is dat je zwanger raakt. Het moment waarop deze kans het grootst is, is op de dagen vlak voor en de dag van je ovulatie. Tijdens je ovulatie wordt er een rijpe eicel losgelaten. Deze blijft tot maar ongeveer 12 uur hoog vruchtbaar, dus wees er op tijd bij!

Daarnaast is het ook prettig als je je compleet ontspannen kunt voelen tijdens de seks. Seks op zich is al een erg intieme daad, maar het kan nog emotioneler worden als je probeert om zwanger te worden. Ook verlaagt stress je libido, evenals het aantal zaadcellen in het sperma, waardoor je vruchtbaarheid afneemt. Neem daarom rustig de tijd en haast niet.

2. Las pauzes in

Misschien ben je van mening dat je sneller zwanger zult raken als je zo vaak mogelijk seks hebt. Uiteraard is het, zeker als je eisprong plaatsvindt, verstandig om zoveel mogelijk geslachtsgemeenschap te hebben, om zo je kans om zwanger te raken te verhogen. Echter zit er ook een keerzijde aan het continu seks hebben als je graag zwanger wil worden.

Als een man vaak achter elkaar ejaculeert, gaat de kwaliteit van zijn zaad achteruit, evenals de kans op bevruchting. Het is dus beter om ´pauzes´ in te lassen tijdens jullie pogingen, zodat het zaad zich kan herstellen. Het beste is om elke twee dagen seks te hebben. Zo blijft er steeds een flink aantal zaadcellen achter in jouw vagina, terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft.

3. Zoek het juiste standje

Niet alle seksposities zijn even bevorderend om zwanger te worden. Enkele standjes kunnen je echter wel helpen om je kans op bevruchting te vergroten. Bewezen is dat standjes als de missionarishouding, waarbij de man bovenop ligt, de kans op zwangerschap verhogen. Het sperma komt hierbij direct bij de baarmoedermond terecht, en loopt niet zo eenvoudig terug.

Een andere veronderstelling van seksposities die bevorderend kunnen werken om zwanger te worden, zijn standjes met een diepere penetratie. Denk hierbij aan op zijn hondjes, waarbij de man geknield achter de vrouw zit, of lepeltje-lepeltje. Bij beide posities zou het zaad zo snel mogelijk bij de baarmoedermond komen. Er is echter nog geen bewijs hiervoor.

 4. Zorg voor een orgasme

Seks is in de eerste plaats bedoeld als middel om je voort te planten, maar de meeste mensen hebben regelmatig seks om elkaar te plezieren, en behoeden zich juist voor zwangerschap. Echter, ondanks het feit dat jouw eigen plezier niet het doel is van seks als je een poging doet om zwanger te worden, kan het wel heel behulpzaam zijn.

Er wordt namelijk beweerd dat je lichaam tijdens een orgasme meer sperma ´opzuigt´, en het sperma beter vasthoudt na een orgasme. Hierdoor is de kans groter dat het je baarmoedermond bereikt, en jij bevrucht raakt. Let wel op de timing; sperma houdt je alleen in grotere mate vast als je één minuut voor of tot 45 minuten na de ejaculatie van je partner klaarkomt.

5. Blijf liggen na de seks

Wellicht ben je gewend om meteen na de seks het bed te verlaten. Het risico daarbij is echter dat het sperma direct uit de vagina kan lekken, waardoor de zaadcellen de baarmoedermond niet bereiken en/of er niet – in voldoende mate – achterblijven. Dit verlaagt de kans dat je bevrucht raakt.

Om te voorkomen dat het sperma je vagina weer ontsnapt, moet je na de seks nog even blijven liggen, het liefst 10 minuten lang. Het beste is zelfs als je een kussen onder je billen legt, zodat je bekken kantelt, en het zaad de goede richting op stroomt. Ook wordt er gezegd dat het helpt om je benen omhoog te houden, maar dit is onnodig, stilliggen werkt al uitstekend.

6. Was je niet grondig direct na de seks

Na de seks kun je je een beetje onfris voelen. Je eerste opwelling is dan om je vagina een flinke wasbeurt te geven. Dit is echter een heel slecht plan als je bevrucht wilt raken. Doordat je je vagina gaat wassen, zal het sperma ook weggewassen worden. Hierdoor blijven er minder zaadcellen over, wat de kans dat je zwanger raakt verkleint.

Als je je toch wilt opfrissen na de seks, kan je het beste alleen het gebied rond de schaamstreek schoonmaken. Zorg er in ieder geval voor dat je je vagina geen grondige wasbeurt geeft. Vermijd vaginale douches en ga niet in bad. In beide gevallen zorg je ervoor dat het aantal zaadcellen vermindert, en daarmee ook jouw kans om zwanger te worden.

7. Geniet!

Tenslotte is het belangrijk dat je kunt genieten van de seks tijdens jullie pogingen om zwanger te worden. Niet alleen is iedere keer dat je seks hebt weer een intiem moment tussen je partner en jou, maar het genot verhoogt ook je kans op bevruchting.

Door steeds te piekeren over de mogelijke slagingskans van jullie poging tot zwangerschap, creëer je een hoop stress voor zowel jezelf als je partner. Deze stress verlaagt vervolgens jullie kans op zwangerschap, het aantal zaadcellen in het sperma neemt af, en de kans op een orgasme neemt af.

En juist een orgasme verhoogt de kans op bevruchting. Door opwinding produceert je lichaam meer vocht. En hoe vochtiger je bent, hoe beter de omgeving voor het zaad, en hoe groter de kans op bevruchting. Probeer dus vooral te genieten van de seks, dat zal vast geen moeilijke opgave zijn.

Andere tips

Boris Bergman geeft je in zijn ebook ´Vlug Bevrucht´ nog meer andere tips om snel en natuurlijk zwanger te worden. Hij leert je hoe je in twee maanden tijd zwanger kunt raken, zonder ingrijpende behandelingen te ondergaan, of medicijnen te slikken. Zelfs wanneer je onvruchtbaarheidsproblemen ondervindt, zal je leren hoe je snel zwanger kunt worden.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *