Zwanger Worden Na Een Slechte Seksuele Ervaring

Seks is in principe een hele natuurlijke daad, het enige wat erbij komt kijken is een man, een vrouw en seksuele aantrekkingskracht. Wij leven in een wereld waarin openlijk over seks gepraat wordt. Het is heel normaal om seks te hebben puur voor het plezier, en niet alleen om bevrucht te raken.

Echter is het ook heel goed mogelijk dat jouw geschiedenis van seksuele belevenissen allesbehalve vlekkeloos is. Misschien heb jij seksuele relaties gehad met mannen die niets om jouw plezier gaven, en enkel namen wat zij wilden, waardoor jouw ervaring met en mening over seks in een erg negatief daglicht zijn komen te staan.

Nu heb je echter besloten dat je toch graag zwanger wilt worden, op een natuurlijke manier. Om dat te bereiken, moet je uiteraard geslachtsgemeenschap hebben. Hoe zorg je ervoor dat het aangaan van een seksuele relatie aangenaam zal zijn voor jou, zodat je op natuurlijke manier zwanger kunt worden?

Ga na waar het mis ging

Probeer erachter te komen waarom je voorgaande seksuele ervaringen het plezier in seks voor jou weggenomen hebben. Wat heeft ervoor gezorgd dat jij bijvoorbeeld niet tot een orgasme bent gekomen? Had je sekspartner totaal geen oog voor jou, of was je zelf te gespannen om van de seks te genieten?

Over het algemeen is de oorzaak van je slechte eerdere seksuele belevenissen in externe factoren te vinden, zoals een slechte band met je sekspartner, of de mate van ervaring die jij voorafgaand aan de geslachtsgemeenschap had. De kans dat er daadwerkelijk iets mis met jou is, is enorm klein.

Als je eenmaal geaccepteerd hebt dat de reden achter jouw slechte seksuele ervaringen niets te maken heeft met eventuele gebreken aan jouzelf, zal je langzaamaan kunnen beginnen met het opbouwen van een plezierige seksuele relatie met je huidige partner. Wanneer je je compleet comfortabel voelt tijdens de seks, zal je veel sneller zwanger worden.

Weet zeker dat je je partner kunt vertrouwen

Als je enkel slechte ervaringen met seks hebt, is het uiteraard een erg gevoelig onderwerp voor jou. Je zult – zeker in het begin van de relatie – voornamelijk weg deinzen voor alles wat seks gerelateerd is. Het is heel erg belangrijk dat je partner, in de eerste plaats, weet wat er aan de hand is, maar ook dat hij kan accepteren dat je nog niet direct klaar bent voor seks.

Seks is een daad waarbij je je compleet blootstelt aan je partner – letterlijk en figuurlijk. Je bent op je kwetsbaarst als je geslachtsgemeenschap hebt. Als de seks zelf vervolgens erg slecht blijkt te verlopen, is het niet vreemd dat je seks in de toekomst zoveel mogelijk wilt vermijden.

Door een goede vertrouwensband op te bouwen met je huidige partner, zal seks een veel benaderbaar onderwerp worden. Het is de bedoeling dat jouw partner je rots in de branding zal vormen, en niet een reden voor angst. Vooral als je erg gevoelig bent wat betreft seks, moet je partner laten zien dat je hem volledig kunt vertrouwen en op hem kunt steunen.

Bouw het langzaam op

Zelfs als je er zeker van bent dat je je partner honderd procent kunt vertrouwen, is het niet verstandig om meteen met elkaar het bed in te duiken. Hoewel jullie relatie dus stabiel is, zijn de barrières voor seks, die gevormd worden door jouw slechtere eerdere seksuele ervaringen, niet zomaar verdwenen. Bouw jullie seksleven dus in kleine stapjes op.

De essentie van deze opbouw is dat je steeds de ruimte neemt om je te bedenken of je echt klaar bent voor de volgende stap. Je moet de tijd nemen om zowel je eigen lichaam als dat van je partner te leren kennen. Je leert zodoende wat jullie wel en niet plezierig vinden, om je vervolgens compleet ontspannen te voelen tijdens de seks.

Van zoenen naar seks

Wellicht hebben jullie al wilde zoenpartijen, maar stoppen jullie zodra bij de overgang naar seks zijn beland. Of misschien houden jullie het bij voorzichtige zoenen. In beide gevallen is het belangrijk dat je eerst de tijd neemt om je prettig te voelen bij het lipcontact. Pas daarna kan je geleidelijk overgaan tot meer lichamelijk contact, zoals strelen.

Als je in het stadium beland bent waarin je je comfortabel voelt met het aangeraakt worden, zowel in de vorm van een stevige omhelzing als op je intieme plekken, kan je proberen om meer lichamelijk contact zonder kleding aan te gaan. Zo zal je de intimiteit dus op kunnen bouwen tot huid op huid contact, en uiteindelijk tot het hebben van geslachtsgemeenschap.

Starten met pogingen om zwanger te worden

Hebben je partner en jij jullie seksleven opgebouwd, en kun je je compleet ontspannen voelen tijdens de seks? Dan kan het verlangen naar het stichten van een gezinnetje door je hoofd beginnen te spoken; jullie hebben een stabiele relatie, de middelen om een kind groot te brengen, en koesteren een kinderwens.

In dat geval is het tijd om niet alleen seks te hebben omwille van het plezier, maar ook om zwanger te worden. Hierdoor zal de intimiteit oplopen tijdens de seks, wat nog vrij beangstigend kan zijn. Wees er dus honderd procent zeker van dat je er klaar voor bent om een kind te verwekken.

Snel zwanger worden

Als je eenmaal besloten hebt dat jullie gaan proberen om een kind te krijgen, willen jullie hoogstwaarschijnlijk dat het zo spoedig mogelijk ´raak´ is. Oftewel, jullie willen zo snel mogelijk zwanger worden.

Boris Bergman leert je in zijn ebook ´Vlug Bevrucht´ hoe je snel – en natuurlijk – zwanger wordt, in twee maanden tijd. Zonder medicijnen te slikken of ingrijpende behandelingen te ondergaan, zal jij je kinderwens snel kunnen waarmaken.

Daarbij leert hij je hoe je je relatie versterkt met je partner. Mocht je dus nog enigszins effecten voelen van je voorgaande slechte seksuele relaties, leer je in Boris Bergmans ebook hoe je deze verhelpt door de band met je partner te verstevigen. Je ontdekt zodoende hoe je ontspannen en natuurlijke wijze een zwangerschap in kunt gaan.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *