Nu Snel Zwanger Worden? Lees De Tips Om Sneller Zwanger Te Worden

Hebben jullie besloten dat jullie een kindje willen? Dan wil je natuurlijk het liefst nu al zwanger worden! Als je om je heen kijkt, lijkt het heel makkelijk om zwanger te worden, maar dit is vaak niet zo. Bij heel veel stellen lukt het niet gelijk.

Eigenlijk kan je zwanger worden vergelijken met een topprestatie waar je veel voor moet doen. Het is dan ook onmogelijk om nu al zwanger te worden.

Je vergroot de kans om nu zwanger te worden door in je vruchtbare periode te vrijen en je levensstijl wat aan te passen.

Vrijen in je vruchtbare periode

Je hebt niet iedere dag evenveel kans om zwanger te worden. Op veel dagen is het zelfs onmogelijk om zwanger te worden. Je bent het meest vruchtbaar op de dagen vlak voor en de dag van je eisprong. Als je nu zwanger wilt worden dan is het dus heel belangrijk dat je weet op welke dagen je vruchtbaar bent. Door op deze dagen met je partner te vrijen is de kans op een zwangerschap het grootst.

Vijf vrij-tips om sneller zwanger te raken

Naast het feit dat het belangrijk is dat je op je vruchtbare dagen vrijt, spelen er nog meer factoren een rol. Zo is het een tip om niet iedere dag te vrijen, aan voorspel te doen, na het vrijen nog even te blijven liggen, te vrijen in vruchtbare standjes en vooral te genieten van de vrijpartij.

Tip 1: Vrij niet iedere dag

Vrij niet iedere dag, maar om de twee of drie dagen. Hierdoor blijft de zaadkwaliteit van je partner optimaal. Door om de paar dagen te vrijen, vrij je automatisch een keer tijdens je vruchtbare periode.

Tip 2: Doe aan voorspel

Maak je partner helemaal gek en laat hem aan voorspel doen. Hierdoor word je meer opgewonden en dus vochtiger. Bovendien wordt de kwaliteit van zijn zaad dan ook beter. Als je vochtiger bent, dan is het fijner om te vrijen. Bovendien kan het zaad zo veel makkelijker bij je naar binnen zwemmen.

Tip 3: Blijf na het vrijen nog even liggen

Ga na de vrijpartij niet direct naar de wc, maar blijf nog even op je rug liggen. Plaats een kussen onder je billen en kantel je bekken. Zo help je de zaadcellen de goede richting op.

Tip 4: Vrij in vruchtbare standjes

Laat je partner het werk doen en vrij in de missionarishouding. Er wordt wel beweerd dat dit het vruchtbaarste standje is. Daarnaast zijn lepeltje-lepeltje en op zijn hondjes ook vruchtbare standjes. De reden dat deze drie standjes de kans op een zwangerschap vergroten is, omdat je partner dan zo diep mogelijk en dicht bij de baarmoeder komt.

De kans op een zwangerschap is kleiner als je zelf bovenop zit of staand vrijt. Dit heeft weer met de zwaartekracht te maken. Op het moment dat je partner klaarkomt, stroomt een groot deel van de zaadcellen de vagina uit.

Tip 5: Geniet van de vrijpartij

Vrij niet alleen met het idee om nu zwanger te worden, maar zorg er ook voor dat je geniet van de vrijpartij. Je bent dan meer opgewonden en dus vochtiger en dit vergroot weer de kansen op een zwangerschap. Bovendien kom je dan makkelijker klaar. Dit is natuurlijk niet alleen maar heel fijn, maar ook goed om zwanger te worden. Je baarmoeder trekt zich dan samen en de zaadcellen worden dan in de juiste richting geduwd.

Je levensstijl aanpassen

Je wordt natuurlijk niet alleen zwanger door de bovenstaande vrij-tips toe te passen. Om zwanger te worden, is het heel belangrijk dat je er een gezonde levensstijl op nahoudt. Een gezond lichaam is immers vruchtbaar en kan een zwangerschap goed aan.

Je weet waarschijnlijk al wat niet goed is voor je lichaam, maar als je nu zwanger wilt worden is het nog even iets belangrijker om je lichaam goed voor te bereiden op een zwangerschap. Maar hoe doe je dat?

In ieder geval is het van belang dat je stopt met ongezonde gewoontes als roken, drinken en drugs gebruiken. Daarnaast is het een aanrader om niet te veel te sporten, minder koffie te drinken en stress te vermijden. Probeer ook op te letten met medicijngebruik.

Stoppen met roken

Roken en ook meeroken kan schadelijk zijn. De kans dat je minder vruchtbaar wordt is dan groter. Het is bewezen dat rokende vrouwen en mannen minder vruchtbaar zijn dan niet-rokende vrouwen en mannen. Daarnaast heb je als rokende vrouw ook meer kans op een miskraam of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Drink geen alcohol

Als je nu zwanger wilt worden dan is het een advies om helemaal geen alcohol te drinken. Vanaf het moment dat je zwanger wilt worden, raden deskundigen het gebruik van alcohol sterk af. Het drinken van alcohol kan leiden tot een verminderde vruchtbaarheid. Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. Verder hebben vrouwen die voor de zwangerschap regelmatig alcohol dronken meer kans op een miskraam.

Gebruik geen drugs

Gebruik absoluut geen soft of harddrugs als je nu zwanger wilt worden. Dit kan een slechte invloed hebben op de spermacellen, de eicellen en de bevruchte eicel. Drugsgebruik kan leiden tot afwijkingen bij het kindje of een miskraam.

Ga minder sporten

Ben je een sportfanaat? Doe het dan even wat rustiger aan als je zwanger wilt worden. Overmatig sporten kan van invloed zijn op de vruchtbaarheid. Vooral als je een wedstrijdsport beoefent en hiervoor veel moet trainen. Je maakt dan te weinig oestrogeen en progesteron aan of de eisprong blijft uit.

Drink minder koffie

Een kopje koffie in de ochtend, middag of avond is vaak een vast ritueel. Toch kan cafeïne invloed hebben op je vruchtbaarheid. Wanneer je als vrouw meer dan vier koppen koffie per dag drinkt dan duurt het langer om zwanger te worden. Bovendien verhoogt cafeïne de kans op een miskraam. Vervang koffie voor thee. Thee bevat de helft minder cafeïne en is dus minder schadelijk.

Vermijdt stress

Als je nu al zwanger bent dan is het een advies om stress zoveel mogelijk te vermijden. Ook alledaagse stress als boodschappen doen en het huishouden. Vooral in de eerste drie maanden van je zwangerschap kan dit invloed hebben op je baby. Stress verhoogt de kans op een te lichte baby.

Let op je medicijngebruik

Bijna alle medicijnen hebben bijwerkingen en sommige medicijnen kunnen leiden tot een verminderde vruchtbaarheid. Veel medicijnen die zonder recept te koop zijn, veroorzaken ook bijwerkingen als een slechtere vruchtbaarheid. Lees dus altijd eerst de bijsluiter voordat je het medicijn gebruikt. Wanneer je een ziekte hebt en een medicijn moet gebruiken, overleg dan met je arts of je het medicijn wat kan afbouwen of ermee kan stoppen.

Meer tips om zwanger te worden.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *