Voor- en Naspel bij Seks Als Je Zwanger Wilt Worden

Seks bestaat niet alleen maar uit de daad zelf. Er komt veel meer bij kijken; liefde, genegenheid, aandacht, voor- en naspel, enzovoorts. Deze maken de seks veel fijner en aangenamer, het wordt hierdoor bijzonder en meer dan alleen de penetratie op zich. Toch vergeten mensen dat wel eens als ze een baby willen.

Het lijkt dan alleen maar om de seks te gaan; zo veel mogelijk, want dan is de kans het grootst. Maar ook hier is het voor- en naspel veel belangrijker dan je denkt! Je op je gemak voelen bij de seks is bijna noodzakelijk om snel zwanger te worden. Lees hier hoe je dat kunt doen!

Zwanger worden is meer dan alleen seks

Als je al een beetje op onze site hebt rondgekeken, zie je dat we ontzettend verschillende tips geven om snel zwanger te worden. Misschien denk je wel: is dat allemaal wel nodig? Zwanger worden is toch een kwestie van seks hebben op het goede moment, en hopen dat het goed komt? Helaas; het is veel gecompliceerder.

Om snel en gezond zwanger te worden zijn allereerst twee gezonden lichamen van groot belang. Een ongezonde vrouw heeft een kleinere kans om zwanger te worden dan een gezonde vrouw. Je moet dus bijvoorbeeld ook op je dieet letten, hoe veel je beweegt, en of je geen voedingssupplementen moet gaan slikken om vruchtbaarder te worden.

Daarnaast is timing ook erg belangrijk. Vrouwen hebben een vruchtbare periode rondom de eisprong, die ongeveer twee tot vier dagen duurt. Er zijn verschillende manieren om te zien wanneer jij in je vruchtbare periode zit. Ook hiervoor geven we je verschillende tips.

En dan is er natuurlijk nog de seks zelf. Het moment waarop het allemaal gebeurt; de zaadcellen die in het lichaam van de vrouw op zoek gaan naar de eicel, om daar samen te smelten. Maar alles wat er tijdens de seks omheen gebeurt, is ook van belang! In dit artikel vertellen we je meer over het voor- en naspel bij zwanger worden.

Voorspel: kom in de goede, sensuele stemming

Je hoort vaak al dat vrouwen meer behoefte hebben aan voorspel dan de mannen bij de seks. Dat is ook zeker waar; vrouwen komen dan gemakkelijker tot een orgasme, en de seks zelf wordt ook aangenamer. Voorspel is een geweldige manier om elkaar helemaal gek te maken van verlangen naar de ander.

Maar wist je dat voorspel ook je kans op zwangerschap vergroot? En dat komt deels bij de man vandaan; hoe meer opgewonden hij is, hoe beter de kwaliteit van zijn zaad. Zorg dus dat je hem voor de echte seks al in vuur en vlam laat staan; goed voor de seks zelf, en voor je kans om zwanger te worden!

Ook voor jouzelf heeft voorspel een positieve invloed. Voorspel zorgt ervoor dat je vagina meer vocht aanmaakt. De seks is dan een stuk aangenamer dan wanneer je nagenoeg droog staat. Bovendien ontstaat er op deze manier een betere omgeving voor het zaad, waardoor de kans groter is dat het bij de eicel terecht komt.

Voorspel haalt de ‘stress’ van seks weg

Waar veel stellen last van hebben, is dat de seks te geforceerd wordt wanneer zij een kindje willen krijgen. Ze doen zo hard hun best om een baby te krijgen (waar niets mis mee is), dat ze vergeten om te genieten van de seks. Beide partners denken vooral bij zichzelf: “als het deze keer maar wel lukt…”

En dat is juist dodelijk voor een zwangerschap. Doordat je je zo’n zorgen maakt over de seks en je zwangerschap, komen er bepaalde stresshormonen vrij. Deze gaan rommelen met je hormoonbalans, waardoor je minder vruchtbaar wordt en de kans op zwangerschap juist kleiner wordt!

Wanneer je meer aandacht aan voorspel besteedt, creëren jullie een meer ontspannen omgeving waarin jullie allebei genieten. De zorgen van de dag ebben weg, evenals de zorgen om jullie gewenste baby. Het draait nu even alleen maar om jullie twee: jullie willen elkaar zo veel mogelijk laten genieten.

Een bijkomend voordeel hiervan, is dat de kans dat jij klaarkomt ook groter wordt. Uit sommige onderzoeken is gebleken dat een eicel eerder bevrucht wordt door een zaadcel wanneer de vrouw ook klaarkomt. Of dit 100% zeker is, staat nog niet vast; maar het kan in ieder geval geen kwaad om klaar te komen!

Naspel om nog even te genieten

Als voorspel al redelijk zeldzaam is bij de seks, komt naspel al helemaal weinig voor. De meeste stellen vallen na de seks al bijna in slaap, of gaan weer verder tot de orde van de dag. Ze vergeten helemaal om na te genieten van een intieme en inspannende vrijpartij, terwijl dat juist heel lekker kan zijn!

Dit is niet anders als je zwanger wilt worden. Alleen moet je het dan toch wel net ietsje anders aanpakken dan gewoon samen knuffelen en zoenen. Wanneer je net seks hebt gehad en de man klaargekomen is, moet je even een kussen onder je billen leggen. Je geeft de zaadcellen dan meer kans om bij de eicel te komen.

Als je ongeveer zo tien minuten blijft liggen, kun je het veel aannemelijker maken dat je zwanger wordt. Ga dus niet gelijk douchen of slapen, zoals de meeste vrouwen doen na de seks. Even blijven liggen kan wonderbaarlijke gevolgen hebben. Een kussen onder je billen geeft nog wat extra ondersteuning, maar is niet noodzakelijk.

Soms hoor je wel dat je met je benen omhoog moet liggen na de seks, om de zwaartekracht in je voordeel te laten werken. De zaadcellen zouden dan sneller bij de eicel komen. Hier is echter geen wetenschappelijk bewijs voor. Je hoeft dus niet als een malloot met je benen omhoog in bed te liggen; een kussen onder je billen werkt al goed genoeg!

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *