Wat te Doen in Bed als Je Probeert Zwanger te Worden

Of je zwanger wordt, heeft te maken met een heleboel factoren: jouw gezondheid, zijn gezondheid, jullie leefgewoontes, jullie gewicht, hoe vaak jullie gemeenschap hebben en wanneer, enzovoorts. Maar het begint natuurlijk bij het moment dat jullie een gepassioneerde avond hebben. Voor sommigen is dat genoeg, anderen moeten iets meer moeite doen. Maar hoe kan je je nou het beste gedragen in bed als het doel is om een kindje op de wereld te brengen?

Wanneer kan je het beste gemeenschap hebben?

Op heel veel dagen in de maand ben je eigenlijk lang niet zo vruchtbaar. De kans dat je zwanger wordt is wel aanwezig, maar hij is aanzienlijk kleiner dan op sommige andere dagen. Bijvoorbeeld de dag van je ovulatie, dan ben je het meest vruchtbaar. Natuurlijk is dit precies bijhouden niet erg romantisch, maar als je graag zwanger wilt worden is het toch zeker verstandig om je eigen cyclus te kennen. Als je cyclus onregelmatig is, meldt dit dan even aan je huisarts

Ga ook niet elke dag met elkaar naar bed, maar doe het eens in de twee of drie dagen. Op deze manier is de kwaliteit van het zaad van de man optimaal. Bij meerdere zaadlozingen snel na elkaar neemt namelijk telkens de hoeveelheid zaadcellen af. Wanneer er tussen twee zaadlozingen minimaal zesendertig uur zit, zijn er de meeste zaadcellen.

Te weinig ejaculeren is ook niet goed; er zitten dan meer dode zaadcellen in het sperma. Drie tot vijf keer per week ejaculeren is het beste voor de kwaliteit van het sperma. Daar komt nog bij dat je dan sowieso gemeenschap hebt op één van je vruchtbare dagen.

Doe aan voorspel en heb vooral plezier

De seksuele opwinding is vooral erg belangrijk als je zwanger wilt worden. Houd het romantisch en verleid je man eerst. Hoe opgewondener hij is, hoe beter de kwaliteit van zijn zaad wordt. Als jij zelf opgewonden bent, word je vochtiger.

Dit maakt de gemeenschap niet alleen prettiger, maar zorgt ook voor een betere omgeving voor het zaad. Dus zorg dat jij en je partner allebei van tevoren genoeg aandacht aan elkaar besteden, zodat jullie allebei optimaal genieten en de kans hebben om je hoogtepunt te bereiken.

Als je vrijt, doe dit dan niet alleen met het idee om zwanger te worden. Zorg ervoor dat jullie genieten. Dit maakt het niet alleen leuker, maar vergroot ook je kansen. De seks is op deze manier minder stressvol. Bovendien vergroot het de kans op zwangerschap als jij klaarkomt.

De samentrekkingen van de baarmoeder zorgen er dan namelijk voor dat de zaadcellen er makkelijker komen. En buiten dat is het natuurlijk ook gewoon heel fijn. Dus schroom niet om je gewoon lekker te laten gaan en de tijd ervoor te nemen. Dit helpt alleen maar en zo maakt het de gemeenschap ook nog ontzettend leuk.

Standjes

Het schijnt dat sommige standjes ook de kans op zwangerschap kunnen verhogen. In ieder geval het missionaris standje, maar ook doggystyle en lepeltje-lepeltje schijnen te werken. Dit is omdat de man dan dichterbij de baarmoeder komt. Het kan dus zeker geen kwaad om dit uit te proberen. Verschillende standjes uitproberen is dus alleen maar productief en ook nog eens spannend, wees dus zeker niet bang om dit voor te stellen, bovendien zijn mannen hier meestal wel voor in. Hieronder leggen we uit hoe dit zit.

De missionarishouding

Met dit standje heb je de meeste kans om zwanger te worden. Dit komt doordat de vagina naar beneden is gericht en het zaad daardoor sneller de baarmoederhals in kan gaan. Ook is de penetratie dieper, waardoor het sperma dieper in de baarmoeder terecht komt. Bij de missionarishouding ligt de vrouw op haar rug met haar benen wijd en gebogen knieën, terwijl de man boven op haar ligt met zijn gezicht naar haar toe.

Op z’n hondjes (doggystyle)

Door de diepe penetratie bij dit standje komt het zaad dieper in de baarmoeder terecht en loopt het minder snel terug. Dit is ook het meest ‘natuurlijke’ standje, want dieren doen het ook zo. Bij dit standje zit de vrouw gebukt op haar knieën of ligt op haar buik. De man penetreert dan van achteren.

Lepeltje-lepeltje

Bij dit standje geld hetzelfde als bij de andere twee, door de diepe penetratie en de ligging in verband met de zwaartekracht komt het zaad dieper in de baarmoeder. Bij dit standje liggen zowel man als vrouw op hun zij met de man achter de vrouw. Dus de vrouw ligt met haar rug naar hem toe.

Andere standjes

Het lijkt wel zeker dat de kans op zwangerschap kleiner wordt als jij bovenop zit of als je staand gemeenschap hebt. Dit heeft voornamelijk met de zwaartekracht te maken. Op het moment van de zaadlozing zal op deze manier immers een deel van de zaadcellen de vagina uitstromen. Dit kan heel fijn zijn, of helemaal jouw ding; doe dit toch liever niet als je probeert zwanger te worden, dan zal het je alleen maar belemmeren.

Veel vrouwen gaan ook na het vrijen direct naar het toilet. Als je zwanger wilt worden kan je beter nog 10 minuten op je rug liggen. Door een kussen onder je billen te plaatsen, kantelt je bekken en help je de zaadcellen de goede richting op. Er wordt soms ook gezegd dat het goed is om je benen omhoog te houden, maar dit heeft waarschijnlijk bijna geen effect. Het kan natuurlijk geen kwaad om het alsnog te proberen.

Kortom

Heel veel kan je niet doen om de zwangerschap sneller te laten opkomen in bed, behalve weten wanneer en hoe je gemeenschap moet hebben. En daar natuurlijk gewoon heel erg van genieten. Die zwangerschap komt vanzelf wel. Probeer ondertussen nog even te genieten en focus je er niet teveel op.  Zoals ze zeggen: geduld is een schone  zaak.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *