free web stats

Waarom Tarwekiemolie Je Vruchtbaarheid Verhoogt om Zwanger te Worden

Wil je graag snel zwanger worden? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je op je vruchtbare dagen vrijt. Zoals je waarschijnlijk wel weet ben je het meest vruchtbaar net voor en tijdens je eisprong.

Als je snel zwanger wilt worden dan kan het helpen om tarwekiemolie te slikken. Dit middel helpt je om je vruchtbaarheid te bevorderen. Het kan door iedereen gebruikt worden die een kinderwens heeft.

Wat is tarwekiemolie?

Tarwekiemolie is een koudgeperste, goudgele olie die is gemaakt van de kiemen van tarwekorrels. De olie staat bekend als wondermiddel tegen vele kwalen en ziektes. Verder is het een bekend middel om de vruchtbaarheid te vergroten en de innesteling te bevorderen.

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Vitamine E

Tarwekiemolie bevat specifieke bestanddelen, waaronder een zeer grote hoeveelheid vitamine E. Vrouwen met een tekort aan vitamine E worden vaak niet snel zwanger. Hun lichaam is dan niet in de juiste conditie om zwanger te raken. Als het je ook niet lukt om snel zwanger te raken, dan kan het dus zijn dat je een tekort hebt aan vitamine E. Het kan dan helpen om tarwekiemolie te slikken. Dit middel bevat een grote hoeveelheid vitamine E en het kan de vruchtbaarheid dan ook bevorderen.

tarwekiemolie zwanger raken 1

Meer energie

Daarnaast beschikt tarwekiemolie over octanasol. Dit ingrediënt vergroot de energie en de kracht in je lichaam. Je hebt dan een beter uithoudingsvermogen. Iets dat ook weer goed is voor je vruchtbaarheid en een vroege zwangerschap.

Positieve invloed op stress

Dankzij de stof octanasol, heeft tarwekiemolie een positieve invloed op stress. En stress is iets dat je moet voorkomen als je zwanger wilt worden. Stress vormt weer een risico voor je vruchtbaarheid. Als je last hebt van stress dan maak je teveel oestrogeen aan. Je cyclus raakt dan verstoord, omdat je lichaam juist te weinig progesteron aanmaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat je baarmoeder klaargemaakt wordt om een bevruchte eicel te kunnen laten innestelen.

Ondersteuning bij de innesteling

Tarwekiemolie bevordert niet alleen je vruchtbaarheid, maar helpt het bevruchte eitje ook bij de innesteling. Ongeveer zeven dagen na de bevruchting zal het eitje zich gaan innestelen in de baarmoeder. Tussen de tijd van de bevruchting en de innesteling kan nog van alles misgaan, waardoor de innesteling niet goed verloopt en je dus niet zwanger raakt. Tarwekiemolie biedt ondersteuning tijdens het innestelingsproces. Door het slikken van deze olie is de kans groter dat het eitje zich innestelt en je dus echt zwanger raakt.

tarwekiemolie zwanger raken 2

Tarwekiemolie tijdens de zwangerschap

Als blijkt dat je zwanger bent, dan kan je de tarwekiemolie gewoon door blijven slikken. Dit middel bevordert niet alleen de vruchtbaarheid, maar zorgt er ook voor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt en dus energie hebt. Er wordt meer zuurstof naar je hersenen aangevoerd en je bent dan beter bestand tegen ziektes. Je afweersysteem gaat dus omhoog en je ervaart dan een prettige zwangerschap.

Tarwekiemolie en je huid

Er zijn capsules van tarwekiemolie verkrijgbaar, welke je kunt slikken om de vruchtbaarheid te bevorderen. Wanneer je zwanger bent, helpt de olie echter ook om je huid elastisch te houden. Hiervoor bestaat er speciale zwangerschapsolie van tarwekiemen. De olie verbetert de spankracht van je huid, waardoor deze gemakkelijker met je groeiende lichaam mee veert.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

20 Reacties op "Waarom Tarwekiemolie Je Vruchtbaarheid Verhoogt om Zwanger te Worden"

 1. Fateha zegt:

  Beste

  Bedankt voor het artikel, ik heb 3 miskramen achter de rug na verwijdering van mijn mirena spiraal. Telkens geef ik aan mijn gyn dat het aan mijn baarmoederslijmvlies ligt maar dit wordt niet gehoord, ik verlies tijdens mijn eisprong geen rekbaars slijm zoals voor de mirena maar echt waterig verlies. Ik ga nu tarwekiemolie nemen in de hoop dat deze mijn bm verdikt en zo de innesteling bevorderd!

  • P zegt:

   Fateha, ik heb toevallig ook een Mirena gehad. Na verwijdering een paar maanden gewacht, toen in een keer zwanger geworden. Maar dat ging mis. Nu alweer zes maanden aan het proberen, maar nog geen resultaat. Voor de Mirena had ik duidelijk voldoende vruchtbaar/rekbaar helder slijm, maar nu eigenlijk nooit meer.

   • Lara zegt:

    Hoi P, Ik heb hetzelfde als jij. Ik heb ook een Mirena gehad, en mijn dokter zei mij toen dat mijn menstruatiecyclus weer binnen een paar maanden normaal zou worden en dat ik weer zwanger zou kunnen worden. Ik ben toen inderdaad zwanger geworden, maar na paar weken ging het mis. Ik ben nu al bijna een jaar aan het proberen opnieuw zwanger te worden, maar het lukt niet meer. Ik hoop dat tarwekiemolie gaat helpen. Mijn vraag aan jou, heb jij het inmiddels geprobeerd en is het bij jou gelukt? Groetjes, Lara

 2. choi zegt:

  Ik had een vraag helpt dat tarwekiemolie ook bij minder beweegelijk sperma kwalited groetjes

  • M zegt:

   Een collega van mij probeerde ook zwanger te worden, maar ze had al een paar miskramen gehad. Toen is ze rond gaan vragen over hulpmiddelen. Ze kwam terecht bij een alternatieve genezer, en die vertelde haar over tarwekiemolie. En hij zei dat het de kwaliteit van het sperma verhoogt!

 3. Fadoua zegt:

  He dames we proberen allang zwanger te word

 4. Babywens zegt:

  Goede morgen,

  Ik heb het gelezen klink logies, Wij zijn nu 11 maanden bezig, Met een periode achter de rug van ongeveer 14 jaar de pil te hebben geslikt!

  Heb orthica tabl geprobeerd met extra vit Vond zelf dat het wel goed werkte maar geen resultaat,

  Slik nu de tabl van de Etos, hoor ik wel goede dingen over, Zal vanmiddag even die tarwekiemolie halen,

  Kan ik dit samen gebruiken met de Etos tabl ? Of moet ik dit los van mekaar gebruiken ?

  Gr mij

 5. fatma zegt:

  Ik zal zeggen tegen iedereen slik al van tevoren foliumzuur en tarwekiemolie.heb bij mijn 2e dat gedaan en ik was gelijk goed zwanger.ik wilde voor een 3e gaan maar had dit allebei niet geslikt en heb met week 6 een miskraam gehad.dus er moet wel genoeg voeding in je zitten wil je het goed krijgen.

  Door ervaring leert de mens.

  • eva zegt:

   hallo ik heb zelf ook een miskraam gehad toen ik 3,5 maand zwanger was. het is nu al een jaar geleden en wil zo graag weer zwanger worden. ik lees dat je tarwekiemolie heb gebruikt. mag ik vragen welke en waar je die heb gekocht?

 6. Mau zegt:

  Waar kan ik tarwekiemolie halen en wat kost het?Want dit wil ik ook best zelf weten.Ben 49 jaar

  • H zegt:

   Je kan het gewoon halen bij de De Tuinen! €5,29 per 250 ml. Je kan het trouwens ook in capsules verkijgen, zag dat A Vogel dit produceert. €9,99 per 100 stuks. Veel succes! Gr Helena

 7. nina zegt:

  Bedankt voor de informatie! iK ga zeker tarwekiemolie eens gebruiken. Ik wil nmlk zo snel mogelijk zwanger worden ,maar wil geen andere enge middeltjes gebruiken.. Ik wil zo natuurlijk mogelijk zwanger worden . Gr, Nina

  • Boris Bergman zegt:

   Hoi Nina,

   Fijn dat het artikel jou geholpen heeft een keuze te maken. Veel succes (en plezier ;)) toegewenst met het zwanger worden!

   Groet, Merian

 8. anoniem zegt:

  Zit er nog een verschil in hoe effectief de methodes zijn? Dus, is olie bijv beter dan die capsules?

 9. linda zegt:

  Kunnen homeopathische middelen en yoga of zo dan niet ook als alternatief? Want stress is psychologisch, dus dat moet je toch ook gewoon kunnen verlagen zonder die dingen als olie, dus dan wordt je vruchtbaarheid toch ook groteR?

  • Boris Bergman zegt:

   Hoi Linda,

   Het verminderen van stress vergroot je kans op zwangerschap, ongeacht hoe je dit doet. Het gebruiken van yoga is daarvoor een prima middel. Je mist dan alleen wel de andere positieve effecten van tarwekiemolie die in dit artikel beschreven staan! Wat homeopathische middelen betreft: die kan ik je niet aanraden, daar zit ongeveer niets in. Het is niet voor niets dat de wetgeving rondom homeopathische middelen is aangepast. Verder is ook deze olie 100% natuurlijk 🙂

   Groet, Boris

   • Sofie zegt:

    Wat een bijzondere reactie Boris, zeker gezien alle homeopatische middelen 100 % natuurlijk zijn en tarwekiemolie ook een homeopatische middel is…

 10. Astrid zegt:

  Toch mooi dat de natuur gewoon voor dit soort dingen gezorgd heeft hoor, ik blijf me daarover verbazen!

 11. Katrien zegt:

  Ik word zelf wat moeilijk zwanger, maar ik was ee beeje huiverig om naar zware behandeingen te grijpen en zo, maar gelukkig bestaan er dus dit soort natuurlijke opties! Dit zouden mensen moeten weten voor ze hun halve geld besteden aan een peperdure behandeling in het ziekenhuis, de natuur heeft al voor oplossingen gezorgd!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *