Waarom Tarwekiemolie Je Vruchtbaarheid Verhoogt om Zwanger te Worden

Als je dit artikel aan hebt geklikt, is de kans groot dat je de wens hebt om zwanger te worden, maar dat dit tot nu toe nog niet gelukt is. Dit is erg vervelend, en helaas heel veel vrouwen krijgen hier elk jaar mee te maken. Laat dit je echter niet van je stuk brengen: er zijn genoeg manieren om jouw vruchtbaarheid, en daarmee jouw kans op zwangerschap, te verhogen.

Eén van de manieren om dat te doen, is het slikken van tarwekiemolie. Dit is een middel dat je kan helpen om je vruchtbaarheid te bevorderen, en waar veel vrouwen erg positieve ervaringen mee hebben gehad. Misschien ben je een beetje sceptisch of dit wel echt zo goed zal werken. Daarvan ga ik je in dit artikel proberen te overtuigen.

Ik zal je uit proberen te leggen wat tarwekiemolie precies is, wat deze olie allemaal doet om jouw kans op zwangerschap te verhogen, en waarom het ook kan helpen om tarwekiemolie te blijven slikken als het je is gelukt om zwanger te worden. Dit artikel is dan ook gestructureerd aan de hand van die drie vragen:

 • Wat is tarwekiemolie?
 • Waarom helpt tarwekiemolie mij om zwanger te worden?
 • Waarom moet ik tarwekiemolie blijven slikken tijdens de zwangerschap?

Wat is tarwekiemolie?

tarwekiemolie1Voordat ik ga uitleggen waarom tarwekiemolie zo goed voor je is, is het eerst wel handig om te weten wat tarwekiemolie eigenlijk is. Tarwekiemolie is, zoals de naam misschien al doet vermoeden, een olie die wordt gewonnen uit de kiemen van tarwekorrels. Deze kiemen bestaan namelijk voor zo’n 10% uit olie.

Hoewel dit misschien ongezond klinkt, aangezien olie voornamelijk uit vet bestaat, is dit zeker niet het geval. Meer dan 60% van deze olie bestaat namelijk uit onverzadigde vetzuren, die in tegenstelling tot verzadigde vetten juist goed zijn voor je lichaam, en bijvoorbeeld helpen om je cholesterolgehalte omlaag te brengen.

Tarwekiemolie is goed voor van alles, van problemen met de bloedsomloop tot bepaalde psychologische problemen.

Tarwekiemolie wordt gebruikt om tal van kwaaltjes te bestrijden of te verlichten, en doordat het voor zoveel dingen is in te zetten kun je het gerust een wondermiddel noemen. Een van de vele manieren waarop tarwekiemolie kan worden ingezet is voor verhoging van de vruchtbaarheid, waardoor je kans op zwangerschap sterk toeneemt.

Waarom helpt tarwekiemolie mij om zwanger te worden?

Zoals je dus net hebt kunnen lezen is tarwekiemolie op tal van gebieden erg goed voor je, waaronder ook voor de verhoging van je vruchtbaarheid. Maar waarom helpt tarwekiemolie dan zo goed om jou te helpen met zwanger worden? Als je nog een beetje sceptisch bent, maak je dan geen zorgen: je hoeft me niet op mijn blauwe ogen te geloven.

Tarwekiemolie helpt je met zwanger worden op een aantal verschillende manieren, die ik even kort zal gaan bespreken. Deze manieren zijn:

 • Aanvullen van vitamine E
 • Vergroting van je energie en je kracht
 • Positieve invloed op stress
 • Ondersteuning bij de innesteling

Aanvullen van vitamine E

tarwekiemolie2Tarwekiemolie bevat een erg grote hoeveelheid vitamine E. Dit is een vitamine die erg belangrijk is als je zwanger probeert te worden. Als er te weinig vitamine E in je lichaam aanwezig is, dan is je lichaam vaak simpelweg niet in staat om een succesvolle zwangerschap tot stand te brengen.

Een heel groot deel van de vrouwen die niet zwanger kunnen worden hebben simpelweg een gebrek aan vitamine E.

Vitamine E is erg belangrijk bij de opbouw van de cellen van je kindje, en is bovendien erg belangrijk voor je bloedsomloop, en dus ook de bloedtoevoer naar de baby. Een teveel aan vitamine E in je lichaam is niet gevaarlijk, dus ook als je al wel genoeg vitamine E in je lichaam hebt, loop je niet ineens risico als je tarwekiemolie gaat gebruiken.

Vergroting van je energie en je kracht

Tarwekiemolie bevat naast vitamine E ook de stof octanasol. Deze stof vergroot de energie en de kracht in je lichaam enorm. Het tot stand brengen van een zwangerschap vraagt erg veel van je lichaam, dus het is van groot belang om te zorgen voor voldoende energie als je zwanger wil worden.

Positieve invloed op stress

tarwekiemolie3De stof octanasol, die er dus voor zorgt dat je lichaam meer energie en kracht heeft, heeft ook een positieve invloed op stress. Stress is van grote negatieve invloed op je vruchtbaarheid. Als je gestrest bent, dan maakt je lichaam te veel van het hormoon oestrogeen aan.

Hierdoor raakt je hele cyclus verstoord, en kan het zo zijn dat een eicel te weinig tijd heeft om zich in te nestelen, of ten onrechte wordt uitgestoten als je ongesteld raakt.

Ondersteuning bij de innesteling

Alsof dit alles nog niet genoeg was, helpt tarwekiemolie je ook enorm bij de innesteling van de eicel in de baarmoederwand, wat je zou kunnen zien als de eerste stap van de zwangerschap: als dit mis gaat, dan word je ook niet zwanger. Tussen bevruchting en innesteling kan er nog van alles misgaan, en tarwekiemolie helpt je om dit te voorkomen.

Waarom moet ik tarwekiemolie blijven slikken tijdens de zwangerschap?

Tarwekiemolie kan je dus enorm helpen om zwanger te worden, maar daarbovenop kan het je ook helpen als het je inmiddels al is gelukt om zwanger te worden. Het kan dus erg verstandig zijn om tarwekiemolie te blijven slikken tijdens de zwangerschap. Hier zijn meerdere redenen voor, die ik even kort zal toelichten.

Ten eerste is tarwekiemolie erg goed voor je afweersysteem. Dit is essentieel tijdens een zwangerschap, omdat ziektekiemen die voor jou niet zo gevaarlijk zijn, erg ingrijpende gevolgen kan hebben voor een ongeboren kindje. Je wil je kindje daar natuurlijk zoveel mogelijk tegen beschermen, en tarwekiemolie helpt je daarbij.

tarwekiemolie4Ten tweede heeft tarwekiemolie een heel positieve invloed op de elasticiteit van je huid. Als je zwanger bent, dan rekt je huid natuurlijk een flink stuk op. Is je huid niet elastisch genoeg, dan kun je daar nare striae en andere beschadigingen van je huid aan overhouden. Tarwekiemolie beperkt dit risico door je huid elastischer te maken.

Hopelijk heb ik je weten te overtuigen dat tarwekiemolie erg goed is voor je vruchtbaarheid, en je bovendien kan helpen tijdens een zwangerschap. Ik hoop dat je niet aarzelt om het eens te proberen; baat het niet, dan schaadt het zeker niet, dus eigenlijk heb je niets te verliezen.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

22 Reacties op "Waarom Tarwekiemolie Je Vruchtbaarheid Verhoogt om Zwanger te Worden"

 1. Fateha says:

  Beste

  Bedankt voor het artikel, ik heb 3 miskramen achter de rug na verwijdering van mijn mirena spiraal. Telkens geef ik aan mijn gyn dat het aan mijn baarmoederslijmvlies ligt maar dit wordt niet gehoord, ik verlies tijdens mijn eisprong geen rekbaars slijm zoals voor de mirena maar echt waterig verlies. Ik ga nu tarwekiemolie nemen in de hoop dat deze mijn bm verdikt en zo de innesteling bevorderd!

  • P says:

   Fateha, ik heb toevallig ook een Mirena gehad. Na verwijdering een paar maanden gewacht, toen in een keer zwanger geworden. Maar dat ging mis. Nu alweer zes maanden aan het proberen, maar nog geen resultaat. Voor de Mirena had ik duidelijk voldoende vruchtbaar/rekbaar helder slijm, maar nu eigenlijk nooit meer.

   • Lara says:

    Hoi P, Ik heb hetzelfde als jij. Ik heb ook een Mirena gehad, en mijn dokter zei mij toen dat mijn menstruatiecyclus weer binnen een paar maanden normaal zou worden en dat ik weer zwanger zou kunnen worden. Ik ben toen inderdaad zwanger geworden, maar na paar weken ging het mis. Ik ben nu al bijna een jaar aan het proberen opnieuw zwanger te worden, maar het lukt niet meer. Ik hoop dat tarwekiemolie gaat helpen. Mijn vraag aan jou, heb jij het inmiddels geprobeerd en is het bij jou gelukt? Groetjes, Lara

  • Gloria says:

   Een spiraal is geen goed voorbehoedsmiddel. In feite kunnen evt. bevruchte eitjes niet innestelen vanwege het spiraal. Je kan zo maandelijks of heel vaak een mini abortus kunnen hebben ondergaan. Waarschijnlijk zit je lichaam nog in die modus. Even paar maanden wachten, tarwekiemoliecapsules gebruiken en dan weer proberen tijdens je vruchtbare dagen/uren.

 2. choi says:

  Ik had een vraag helpt dat tarwekiemolie ook bij minder beweegelijk sperma kwalited groetjes

  • M says:

   Een collega van mij probeerde ook zwanger te worden, maar ze had al een paar miskramen gehad. Toen is ze rond gaan vragen over hulpmiddelen. Ze kwam terecht bij een alternatieve genezer, en die vertelde haar over tarwekiemolie. En hij zei dat het de kwaliteit van het sperma verhoogt!

 3. Fadoua says:

  He dames we proberen allang zwanger te word

 4. Babywens says:

  Goede morgen,

  Ik heb het gelezen klink logies,
  Wij zijn nu 11 maanden bezig,
  Met een periode achter de rug van ongeveer 14 jaar de pil te hebben geslikt!

  Heb orthica tabl geprobeerd met extra vit
  Vond zelf dat het wel goed werkte maar geen resultaat,

  Slik nu de tabl van de Etos, hoor ik wel goede dingen over,
  Zal vanmiddag even die tarwekiemolie halen,

  Kan ik dit samen gebruiken met de Etos tabl ?
  Of moet ik dit los van mekaar gebruiken ?

  Gr mij

 5. fatma says:

  Ik zal zeggen tegen iedereen slik al van tevoren foliumzuur en tarwekiemolie.heb bij mijn 2e dat gedaan en ik was gelijk goed zwanger.ik wilde voor een 3e gaan maar had dit allebei niet geslikt en heb met week 6 een miskraam gehad.dus er moet wel genoeg voeding in je zitten wil je het goed krijgen.

  Door ervaring leert de mens.

  • eva says:

   hallo ik heb zelf ook een miskraam gehad toen ik 3,5 maand zwanger was. het is nu al een jaar geleden en wil zo graag weer zwanger worden. ik lees dat je tarwekiemolie heb gebruikt. mag ik vragen welke en waar je die heb gekocht?

 6. Mau says:

  Waar kan ik tarwekiemolie halen en wat kost het?Want dit wil ik ook best zelf weten.Ben 49 jaar

  • H says:

   Je kan het gewoon halen bij de De Tuinen! €5,29 per 250 ml. Je kan het trouwens ook in capsules verkijgen, zag dat A Vogel dit produceert. €9,99 per 100 stuks. Veel succes! Gr Helena

 7. nina says:

  Bedankt voor de informatie! iK ga zeker tarwekiemolie eens gebruiken. Ik wil nmlk zo snel mogelijk zwanger worden ,maar wil geen andere enge middeltjes gebruiken.. Ik wil zo natuurlijk mogelijk zwanger worden . Gr, Nina

  • Boris Bergman says:

   Hoi Nina,

   Fijn dat het artikel jou geholpen heeft een keuze te maken. Veel succes (en plezier ;)) toegewenst met het zwanger worden!

   Groet,
   Merian

   • Els says:

    Beste Boris
    Mijn cyclus is regelmatig maar heb recent 2 vroege miskramen gehad. Mijn leeftijd is 40j maar ben wel nog vruchtbaar (bloedtest waarde amh goed)
    Ik start deze cyclus met tarwekiemolie van A.Vogel. 2 per dag staat er. Mijn vraag: Wat denkt u, neem ik er 2 per dag de hele cyclus? Bedankt. Groetjes Els

 8. anoniem says:

  Zit er nog een verschil in hoe effectief de methodes zijn? Dus, is olie bijv beter dan die capsules?

 9. Astrid says:

  Toch mooi dat de natuur gewoon voor dit soort dingen gezorgd heeft hoor, ik blijf me daarover verbazen!

 10. Katrien says:

  Ik word zelf wat moeilijk zwanger, maar ik was ee beeje huiverig om naar zware behandeingen te grijpen en zo, maar gelukkig bestaan er dus dit soort natuurlijke opties! Dit zouden mensen moeten weten voor ze hun halve geld besteden aan een peperdure behandeling in het ziekenhuis, de natuur heeft al voor oplossingen gezorgd!

 11. Els says:

  Beste Boris
  Mijn cyclus is regelmatig maar heb recent 2 vroege miskramen gehad. Mijn leeftijd is 40j maar ben wel nog vruchtbaar (bloedtest waarde amh goed)
  Ik start deze cyclus met tarwekiemolie van A.Vogel. 2 per dag staat er. Mijn vraag: Wat denkt u, neem ik er 2 per dag de hele cyclus? Bedankt. Groetjes Els

 12. Gloria says:

  Goed artikel. Maar waarom plaatst u een foto van TarwekiemHUIDolie vd Tuinen? Dit is geglyceerde, geraffineerde sojaolie(ongezond) met een beetje tarwekiemolie vd huid en nog een heleboel andere ingredienten zoals verzachter. De olie moet 100% biologische, koudgeperste tarwekiemolie zijn. Onderschat de kracht niet van beeldvorming. Men zou zo de verkeerde olie kunnen slikken. Ps, ooit een kennis die maar niet zwanger kon raken tarwekiemoliecapsules aangeraden. Ze werd gelijk zwanger van 2 achter elkaar. Kids zijn nu 30+.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *