free web stats

Hoe Word Ik (Snel) Zwanger? 10 Niet Te Missen Tips

Hoe word ik zwanger? Is dat de vraag die je hebt ingetypt in de zoekmachine? Dan is het goed dat je hier terecht bent gekomen. Op deze website vind je heel veel informatie over hoe je snel zwanger wordt. In dit artikel vertel ik je meer over de manier waarop jij snel zwanger kunt worden.

Online zijn er honderden handige tips te vinden over je hoe je zwanger kunt raken. Helaas zijn deze tips vak erg onduidelijk. Om je meer duidelijkheid te geven, staat in dit artikel een overzicht met tal van tips om snel zwanger te raken.

Je wordt niet zomaar zwanger. In ieder geval kun je niet van de ene op de andere dag besluiten om een baby te nemen. Hier gaat vaak een langdurig proces aan vooraf. Als jullie hebben besloten om voor een kindje te gaan dan gaat dit proces eindelijk van start. Jullie stoppen met de anticonceptie en gaan proberen om zwanger te worden.

Leeftijd

Als je om je heen kijkt dan lijkt het soms net alsof de meeste vrouwen heel gemakkelijk zwanger raken en jij de enige bent waarbij het wat langer duurt. Toch is dit echt niet zo. Meestal is zwanger raken niet iets dat in een keer gebeurt. Vooral niet als je wat ouder bent. Als je jonger bent dan 30 jaar dan heb je elke maand een kans van 20 procent om zwanger te raken. Ben je eind 30 dan is de kans dat je zwanger raakt veel kleiner. Je hebt dan elke maand een kans van 5 procent om zwanger te worden.

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Raak niet in paniek

Raak ook niet in paniek als je na een half jaar nog niet zwanger bent. Bij de meeste vrouwen duurt het ongeveer een half jaar tot een jaar voordat het raak is. Om snel zwanger te raken, kun je de natuur natuurlijk wel een handje op weg helpen. Het is dan ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de dingen die je wel en niet moet doen om de kansen om snel zwanger te raken te verhogen.

Tip 1: Stop zo snel mogelijk met anticonceptie

Als je zwanger wilt worden dan moet je natuurlijk geen anticonceptiemiddelen, zoals de pil gebruiken. Zodra jullie hebben besloten om voor een kindje te gaan, is het een advies om gelijk met de pil te stoppen. De meeste vrouwen die met de pil zijn gestopt, zijn niet direct zwanger. Dit komt, omdat het vaak nog een aantal maanden duurt voordat je natuurlijke menstruatiecyclus weer op gang komt. Je kunt de werking van de pil niet zomaar uitschakelen, ook al ben je ermee gestopt. Houdt er dus rekening mee dat het nog een aantal maanden kan duren voordat je zwanger bent.

Tip 2: Kies het moment zorgvuldig uit

Het is heel belangrijk dat je goed weet hoe je cyclus in elkaar zit. Zo kan je goed plannen wanneer je zwanger kunt worden. Als je een regelmatige eisprong hebt dan is het heel gemakkelijk om uit te rekenen in welke periode je vruchtbaar bent. Dit is meestal veertien dagen voor het begin van je menstruatie. Je kunt dan min of meer plannen wanneer je zwanger wilt worden en wanneer je het beste met je partner kunt vrijen.

Je raakt pas zwanger als een zaadcel de eicel binnendringt. Tijdens een zaadlozing komen er miljoenen zaadcellen vrij. Slechts een paar honderd kunnen bij de eicel komen. Als een van de zaadcellen de eicel binnendringt dan is deze bevrucht en kan je spreken van een zwangerschap.

Tip 3: Je temperatuur opmeten

Naast het kennen van je menstruatiecyclus, is er nog een trucje om de kansen op een zwangerschap te verhogen. Dit is het opmeten van je temperatuur. Neem deze elke ochtend als je wakker bent op en houdt deze bij. Tijdens je ovulatie is je temperatuur net even iets hoger dan normaal. Als je dit een aantal maanden bijhoudt dan weet je precies wanneer je eisprong is en je dus vruchtbaar bent.

Tip 4: Om de dag vrijen

Om zwanger te raken moet het zaad natuurlijk perfect zijn. Het is dan zinvol dat jullie niet elke dag vrijen. Als je dit doet dan heeft je partner te weinig tijd om nieuw zaad te produceren. Als je te weinig vrijt dan is het zaad weer te oud. Vrij dan ook om de dag of om de twee dagen. Het sperma van je partner blijft dan in een perfecte conditie.

Tip 5: Zorg ervoor dat je voldoende slaapt

De meeste mensen slapen tussen de zes en acht uur per nacht. Dit is ook genoeg. Slaap in ieder geval een aantal uren achter elkaar. Dankzij een goede nachtrust heb je overdag veel meer energie. Je voelt je dan lekkerder, zit goed in je vel en hebt geen spanningen. Iets dat de kansen op een zwangerschap vergroot. Om beter te slapen kun je een aantal dingen doen:

Pas op met eten

Eet niet te veel en ook niet te weinig voordat je gaat slapen. Zorg er dus voor dat je een verzadigd gevoel hebt, maar vermijdt dat je vol zit of trek hebt in iets.

Zorg voor frisse lucht

Zet een raampje of deur open en slaap niet in een te warme slaapkamer en een te warm bed.

Drink geen cafeïnehoudende dranken

Van cafeïne krijg je energie en word je wakker. Drink dus geen cola, koffie of energiedrankjes voordat je gaat slapen.

Voer geen moeilijke gesprekken

Voer ’s avonds geen moeilijke of lange gesprekken. Door dit te doen, ga je piekeren en kun je de slaap niet vatten.

Tip 6: Heb vertrouwen

Houdt de moed erin en heb vertrouwen dat het echt wel een keer lukt. Als je er niet op vertrouwd dat je zwanger raakt, heb je last van stress. Iets dat je absoluut moet vermijden als je zwanger wilt worden. Vertrouw er dus op dat het echt wel een keer raak is. Je bent dan ontspannen dit is weer goed voor je vruchtbaarheid. De kansen op een zwangerschap worden dan vergroot.

Tip 7: Sport niet te veel

Natuurlijk is het goed om regelmatig te bewegen, maar overdrijf niet. Als je teveel sport kan je last krijgen van een onregelmatige cyclus. Je ovuleert dan minder en het wordt dus lastiger om zwanger te raken.

Tip 8: Vermijd lightproducten

Waarschijnlijk denk je dat je heel gezond bezig bent door lightproducten te gebruiken, maar dit is niet zo. In magere voedingsproducten zitten vaak minder goede voedingsstoffen. Je krijgt dan te weinig vetten binnen. Iets dat weer van negatieve invloed is op je vruchtbaarheid.

Tip 9: Blijf liggen na de seks

Blijf na de seks nog even tien minuten liggen en wacht ook nog even met plassen. De zaadcellen hebben dan de tijd om naar de eicel te zwemmen. Als je na de seks direct opstaat dan loop je het risico dat het sperma direct uit je vagina loopt.

Tip 10: Vrij in een vruchtbaar standje

Er zijn een aantal standjes waarbij je de kans op een zwangerschap vergroot. Dit zijn vooral de standjes waarbij de man het werk moet doen, zoals de missionarishouding, op z’n hondjes en lepeltje-lepeltje.

Bekijk ook onze 15 ultieme zwanger worden tips.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Hoe Word Ik (Snel) Zwanger? 10 Niet Te Missen Tips"

 1. Precious

  says:

  Hallo, ik ben Precious 29 jaar
  Was eens zwanger, Maar mist gelopen en rond vorig jaar en dit jaar is mijn cyclus (menstruatie ) onregelmatig ben heel erg bang.
  Rond december heb ik zitten vrijen, maar nu in januari dat ik een test wilt doen is het negatief dus ik snap het niet weet niet wat ik moet doen en wat zo raar is ik voel me misselijk, voel me moe en sommige geurtjes ruiken vervelend en kost als ik wat heb gegeten , en wil graag zwanger zijn.
  Kunnen jullie mij helpen

  Grt: Precious

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *