Verhoog Je Vruchtbaarheid Om Sneller Zwanger Te worden!

Als je zwanger wilt worden, gaat dit niet zomaar. Het zou wat zijn als je simpelweg een kind wilde en je buik begon te groeien! Hoe snel je zwanger wordt, heeft met allerlei factoren te maken. Bij sommige vrouwen zit het in de familie om veel te moeten proberen voordat er eindelijk iemand zwanger is; dit is dan genetisch bepaald.

Hoe snel je zwanger wordt en hoe succesvol je zwangerschap verloopt heeft te maken met je vruchtbaarheid, die weer wordt beïnvloed door je hormonale huishouding. Wat betekent dit? Het betekent dat er allerlei stoffen worden vrijgelaten en opgenomen door je lichaam om te zorgen dat het zichzelf gezond – en ook vruchtbaar- houdt. Hormonen zijn vitaal in gedrag en seksuele handelingen.

In je puberteit kom je het meest in contact met hormonen. Dingen die je eerst niet interessant vond (seks, het andere of hetzelfde geslacht) zijn nu ineens geweldig. Dit komt omdat in je puberteit bepaalde klieren meer van een bepaald hormoon gaan afscheiden. Sommige hormonen zijn erg belangrijk voor je vruchtbaarheid.

Je hormonale huishouding wordt door allerlei factoren beïnvloed. Nu zijn er vrouwen die hormonen innemen, maar in veel gevallen is het lastig om je hormonale huishouden echt goed onder controle te houden hiermee. Elk lichaam is namelijk anders, dus het is lastig om te weten of de voorgeschreven dosering echt voor jou werkt. Daarom is het ook belangrijk om dit artikel goed op jezelf toe te passen. Als iets niet werkt voor je, hoef je het echt niet te doen.

Er werken dus verschillende krachten op je hormonen en je vruchtbaarheid. In deze blog kan je over een aantal van deze krachten lezen. Ten eerste is er je eet- en levensstijl. Dit heeft te maken met je voeding, maar ook met rust en sporten. Daarnaast richten we ons op je gedrag in bed dat je vruchtbaarheid kan beïnvloeden.

Eet- en levensstijl

Wanneer je je vruchtbaarheid wilt verhogen, zijn er bepaalde voedingsstoffen die vitaal zijn om binnen te krijgen. Jammer genoeg zijn er ook een hoop mythes wanneer het gaat over het krijgen van een kindje en de voeding die je eet. Zolang het niet wetenschappelijk bewezen is, neem dan niet al deze moeite! ‘Maar wat werkt dan wel?’, vraag je jezelf misschien af. Lees snel verder om daar achter te komen.

Iets wat erg belangrijk is wanneer het op eten en leven aankomt, is dat je klaar moet zijn voor een zwangerschap. Je wilt misschien snel zwanger worden, maar als jou lichaam niet als een hemeltje voor je baby is, dan is dat natuurlijk jammer. Let dus op dat je een gezonde levensstijl aanhoudt. Dit betekent niet roken, niet drinken en gezond eten.

Gezond eten is namelijk ook een manier om sneller zwanger te worden. Wanneer jij gezond en dus gevarieerd eet, kan je lichaam in balans hormonen aanmaken die vitaal zijn om bevrucht te worden. Dit betekent dat je het beste wat kunt minderen met vlees (gevuld met allerlei hormonen) en meer linzen, bonen en groenten kunt eten. Daarnaast kan een gehydrateerd lichaam veel beter functioneren dan een uitgedroogd lichaam; drink dus ook genoeg water.

Wanneer je zwanger wilt worden, is het ook belangrijk om genoeg rust te nemen. Veel stress of weinig slaapt vermindert (soms chronisch!) je vruchtbaarheid. Daarom is het cruciaal om minstens acht uur per nacht te slapen en niet te veel hooi op je vork te nemen. Op deze manier zal je hormoonhuishouding een stuk minder intens afwijken.

Sporten tijdens je zwangerschap is gezond, zolang je jezelf en je baby geen pijn doet. Sterkere buikspieren bieden je baby eigenlijk meer bescherming, samen met het natuurlijke lapje vet dat op elke vrouw haar buik zit. Sporten die je kunt blijven doen met een baby in je buik – zeker tot je derde trimester begint – zijn wandelen en fietsen, maar ook zwemmen en fitness. Contactsporten raden we af, sinds die jou of je baby kunnen beschadigen.

Je gedrag in bed

Je had het misschien niet verwacht, maar je gedrag in bed is eigenlijk erg belangrijk voor je vruchtbaarheid. Nu hebben we het er niet over dat je allerlei standjes moet uitproberen waarbij je je nooit gemakkelijk zou voelen. Maar we hebben het wel over de interactie tussen jou en je partner.

Het eerste en allerbelangrijkste is dat jij je op je gemak voelt! Waar en wanneer je het ook doet, als jij je onprettig voelt bij je partner of de manier waarop jullie met elkaar omgaan in bed, dan is je lichaam ook niet op haar gemak. En dit betekent dat je hormonen ook een beetje van slag zijn, wat weer zorgt voor een lagere vruchtbaarheid. Maar los van je vruchtbaarheid, het is bij seks natuurlijk altijd belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt.

Daarnaast zijn er geen speciale standjes die zorgen dat jij sneller bevrucht wordt. Wanneer je zwanger wilt worden is het wel aan te raden om niet te veel seks staand of zittend te hebben, omdat de spermacellen van je partner dan tegen de zwaartekracht in moeten werken. En zeg nou zelf, rol je nu liever een heuvel op of af?

Wanneer het gaat om orgasmes in bed, is het cruciaal dat de man klaarkomt. Hierbij komen namelijk de spermacellen vrij die nodig zijn om je te bevruchten. Jij hoeft zelf niet klaar te komen, maar het is niet verboden. Sommige mensen zweren erbij dat zelf klaarkomen zorgt dat je zwanger kunt worden, maar de druk om klaar te moeten komen is vaak zodanig hoog dat het averechts werkt. Zorg dus nogmaals dat je je op je gemak voelt.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *