Zwanger Worden met Andere zaadcellen, Hoe Werkt dat?

Soms wil je heel graag zwanger worden, maar staan de omstandigheden er gewoon niet naar. Sommige vrouwen willen heel graag zwanger worden, maar roken als een ketter. Dan wordt een baby bij je dragen sterk afgeraden. Andere vrouwen willen een kindje, maar hebben tijdelijke gezondheidsproblemen die de situatie wat lastiger maken. Dan zijn er weer vrouwen die wél zwanger worden, maar ook vijftien zijn en eigenlijk helemaal geen kindje willen.

Dan zijn er weer vrouwen die onwijs gezond zijn, alles op een rijtje hebben en helemaal klaar zijn om een kind bij zich te dragen, te baren en uiteindelijk op te voeden. Maar jammer genoeg kan je niet in je eentje een kind krijgen. Daar heeft een vrouw zaadcellen van een vruchtbare man voor nodig. En soms heb je die niet.

Er zijn verschillende redenen waarom je geen vruchtbare zaadcellen binnen handbereik hebt. Sommige mannen zijn nu eenmaal niet vruchtbaar of hebben een laag libido. Andere vrouwen hebben misschien geen partner, of een partner van een ander geslacht. In dat geval is er tegenwoordig gelukkig niets meer aan de hand. Lees hier wat de scenario’s die zich kunnen voordoen zijn en wat de oplossingen zijn.

Je mannelijke partner is onvruchtbaar

Wanneer je een mannelijke partner hebt die onvruchtbaar is of een laag libido heeft en jij graag zwanger wilt worden, is er natuurlijk een probleem. Het is echter vitaal dat jij je partner laat weten dat hij niet minder mannelijk is of een slechtere partner vanwege dit probleem. Hoe graag je misschien een baby zou willen hebben met je partner, het is voor hem waarschijnlijk nog veel pijnlijker. Leef daarom wel mee.

Als je vermoedt dat je mannelijke partner hormonaal niet in elkaar zit als de meeste mannen en/of onvruchtbaar is, dan is het belangrijk dat je langs een dokter gaat. Een dokter kan ten eerste vaststellen wat het probleem is en ten tweede een duidelijke oplossing voor jullie aanbieden. Hoe kun je deze problemen herkennen?

Een te laag libido is te herkennen aan een gebrek aan zin in seks. Soms wordt dit veroorzaakt door een lichamelijk probleem, maar vaak is het ook een gevolg van mentale problemen zoals depressie. Als een man moeite heeft een erectie te krijgen of nooit de moeite doet seks te krijgen, dan zijn dit tekenen van een laag libido.

Of je man onvruchtbaar is of niet is heel erg lastig te herkennen. Dit kun je alleen vaststellen bij een dokter. Je kunt natuurlijk als aanwijzing gebruiken dat je al een tijdje zwanger probeert te worden en dit niet lukt, maar dit kan ook aan andere dingen liggen. Zo kan jij bijvoorbeeld onvruchtbaar zijn, of kan je elke keer net verkeerd getimed hebben wanneer je seks hebt.

Je hebt geen mannelijke partner

Tegenwoordig is het alom geaccepteerd om een kind te hebben zonder mannelijke partner. Of je nu een vrouwelijke partner hebt of een partner van een ander geslacht of helemaal geen partner, dit maakt niet uit. Als jij gelooft dat je een kind zelf op kunt voeden, of met de hulp van iemand die toevallig niet je man is, dan is dit geen probleem.

Wanneer een vrouw zonder mannelijke partner een kind wilt, zijn de tegenargumenten meestal ethisch gericht. Sommige mensen geloven niet dat een vrouw zonder man een kind geen goede opvoeding kan geven. Gelukkig wordt dit stigma steeds minder. En prijs jezelf gelukkig: er zijn geen lichamelijke gebreken!

Oplossingen

Maar of je nu geen mannelijke partner hebt, je partner onvruchtbaar is of je partner een gebrek aan libido heeft, hoe los je dit dan op? De eerste stap is het praten met een dokter. Je kunt je man wel honderd oesters laten eten, maar waarschijnlijk is een doktersadvies een stuk waardevoller.

Er zijn verschillende manieren waarop je alsnog zwanger kunt worden. Ten eerste bestaat er natuurlijk de kans dat je mannelijke partner geneest. Als bijvoorbeeld depressie in zekere mate genezen wordt, gaat vaak het libido weer omhoog. Ook als je partner niet vruchtbaar is, zijn er nog manieren om toch te proberen het sperma op te wekken. Dit kan bijvoorbeeld door een gezondere levensstijl of hormonen.

Ten tweede, als je geen vruchtbare man in je achterzak hebt, kan je ook naar de spermabank. De spermabank is een verzameling van soorten sperma van verschillende mannen. Hoewel dit sperma dan van een vreemde is, kan het geïnsemineerd worden om de vrouw zwanger te maken. De spermabank is erg populair onder vrouwen zonder vruchtbare mannelijke partner.

Ten derde is er een hevig gediscussieerde ‘oplossing’. Sommige stellen kiezen ervoor om de vrouw die zwanger wilt worden seks te laten hebben met een vriend van het stel. Een voordeel hiervan is, is dat je weet van wie het sperma is en je je misschien comfortabeler voelt om seks te hebben met een vriend dan om kunstmatig sperma te injecteren. Dit is ook een stuk goedkoper dan het injecteren van sperma. Een nadeel is echter dat een affaire kan ontstaan, of simpelweg jaloezie. Dit wil je natuurlijk niet laten gebeuren in je relatie. Denk daarom goed na of je dit wel wilt.

In conclusie zijn er een aantal zaken die je wens voor zwangerschap negatief kunnen beïnvloeden. Om bijvoorbeeld te beginnen met vrouwen met een mannelijke partner: je partner kan totaal geen seksuele drive hebben, of onvruchtbaar zijn. Daarnaast is het ook lastig zwanger worden wanneer je een partner hebt die niet mannelijk is of geen partner hebt.

Gelukkig zijn er ook een aantal oplossingen voor als je wel zwanger wilt worden. Mannen kunnen soms genezen worden, er is een spermabank, en als dit niet je ding is kun je ook nog je toevlucht zoeken bij een ‘vriend van de familie’.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *