Leer ook Natuurlijk Zwanger Te Worden Op Hogere leeftijd!

Niet alleen jonge vrouwen willen snel zwanger worden; er zijn ook genoeg vrouwen die wat ouder zijn, maar nog niet het geluk van een eigen kindje hebben ervaren. Toch willen ook zij nog graag zwanger worden. Je hoort vaak dat je er maar beter op kunt houden als je al op hogere leeftijd bent.

Maar wees niet getreurd! Met mijn methode leer je hoe je, zelfs op hogere leeftijd, nog snel en natuurlijk zwanger kunt worden. Ik wil namelijk iedere vrouw het geluk van een gezond kindje gunnen. Helaas kan ik geen wonderen verrichten, maar met mijn tips verhoog ik wel je kans om op hogere leeftijd zwanger te worden!

Risico’s bij zwangerschap op hogere leeftijd

Allereerst wil ik je geen roze bril voor de ogen houden: zwanger worden op hogere leeftijd brengt meer risico’s met zich mee. Op zich zijn het geen andere risico’s dan die van jongere mensen, alleen is de kans groter dat ze voor komen. Dit maakt het moeilijker om zwanger te worden op hogere leeftijd.

Sowieso neemt je vruchtbaarheid af naarmate je ouder wordt. Na je 30e word je langzamerhand minder vruchtbaar. Dat heeft natuurlijk als gevolg dat je minder snel zwanger wordt. Maar deze problemen zijn niet zo ingrijpend, dat ze je geheel de kans om zwanger te worden ontnemen. Integendeel, je kunt ze verhelpen.

Ook nemen – helaas – de kansen op een miskraam of het krijgen van een baby met aangeboren afwijking toe als je op hogere leeftijd zwanger wordt. Weet dus dat de risico’s op complicaties of vervelende gebeurtenissen toenemen. Maar laat dat je er niet van weerhouden om toch zwanger te worden; het gaat immers om kansen en niet om zekerheden.

Technieken om zwanger te worden op hogere leeftijd

Het is dus niet voor niets zo dat oudere vrouwen minder snel zwanger worden. Ik heb echter enkele geheimen voor je die je helpen om sneller zwanger te worden, zelfs op leeftijd. Het belangrijkste is namelijk dat je vruchtbaar genoeg blijft om veilig zwanger te worden. En dat is mogelijk met de volgende technieken:

Foliumzuur slikken

Foliumzuur wordt vaker voorgeschreven aan vrouwen die zwanger willen worden. Maar bij oudere vrouwen werkt foliumzuur nog veel beter. Dit middel verkleint namelijk de kans dat je baby geboren wordt met een ernstige handicap. Aangezien deze kans groter is bij oudere vrouwen, wil je zeker foliumzuur slikken.

Daarnaast is foliumzuur een vitamine die je sowieso vruchtbaarder maakt. Het duurt ongeveer een maand voor je lichaam genoeg foliumzuur heeft opgebouwd. Maar zelfs als je daarna niet gelijk zwanger raakt, kun je het gewoon blijven slikken. Foliumzuur is niet schadelijk voor je. Haal dit dus gauw in huis!

Zorg voor een gevarieerd dieet

Gezond en gevarieerd eten is natuurlijk goed voor iedereen. Dit is zeker het geval bij vrouwen die zwanger willen worden, omdat een gezond en gevarieerd dieet de vruchtbaarheid stimuleert. Je krijgt genoeg vitamines en andere stoffen binnen om een gezonde hormoonbalans in stand te houden.

Een gezond dieet bestaat uit genoeg koolhydraten, vitamines en natuurlijke vetten. Vermijd rauw voedsel, lever, paté, voorverpakte of rauwe vis, kant-en-klaarmaaltijden en producten gemaakt van rauwe melk. Vergeet ook niet om voldoende water te drinken.

Beweeg regelmatig

Regelmatig bewegen is, net als gevarieerd eten, een belangrijke component van een gezonde levensstijl. En dat is precies waar vrouwen die zwanger willen worden naar op zoek zijn. Zorg daarom dat je vaak beweegt. Dat betekent niet dat je elke dag in de sportschool bezig moet zijn; fietsen of hardlopen zijn ook goed.

Blijf ook doorgaan met bewegen als je zwanger bent geworden! Veel vrouwen vergeten dit of denken er niet aan. Maar om je kindje gezond te laten groeien, is het belangrijk dat het in een gezond lichaam opgroeit. Natuurlijk moet je wel een beetje goed kunnen bewegen. Turnen en tennis zijn niet de beste keuzes; fietsen en zwemmen wel.

Vermijd de volgende zaken

Er zijn ook genoeg dingen die je vruchtbaarheid verminderen. Deze wil je vermijden als je op hogere leeftijd zwanger wilt worden. De belangrijkste zijn roken en alcohol. Deze gewoonten zijn in het algemeen al niet goed voor je, maar voor een (bijna) zwangere vrouw zijn ze zelfs schadelijk. Laat sigaretten en alcohol daarom lekker staan.

Koffie is ook geen aanrader, hoewel de effecten hiervan minder duidelijk zijn. En zoals eerder vermeld is regelmatig bewegen goed, maar te veel sporten juist niet. Je kunt dan hormoonproblemen krijgen. Als laatste is stress een belangrijke negatieve factor bij zwangerschap. Dit geldt ook tijdens je zwangerschap.

Psychische gevolgen van later zwanger worden

Veel vrouwen die maar niet zwanger worden, krijgen last van (lichte) psychologische problemen. Deze hebben meestal te maken met een negatief zelfbeeld. Ze kunnen zich bijvoorbeeld geen ‘echte vrouw’ worden, omdat ze maar geen kinderen kunnen krijgen. Of ze voelen dat ze een teleurstelling zijn voor man, vrienden of familie.

Het is heel belangrijk dat je hier met je naasten over praat. Psychische problemen kunnen zelf namelijk ook een oorzaak zijn waardoor je niet zwanger wordt. Je blijft dan in een soort vicieuze cirkel zitten. Je moet juist met de mensen praten van wie je voelt dat je ze teleurstelt. Als je ze helpt het te begrijpen, kun je je ook beter over jezelf voelen.

Voel je ook niet raar als je ongelukkig wordt omdat je maar geen kinderen krijgt. Er zijn genoeg vrouwen die jouw lot delen. Daarom zijn er speciale therapieën en praatgroepen voor vrouwen die nog zwanger willen worden Het kan een idee zijn om hiernaartoe te gaan, als je erg diep in de put zit.

Ik wil je in ieder geval op het hart drukken dat niets onmogelijk is: de oudste moeder ooit was 70 toen ze beviel! Met deze technieken en de juiste steun uit je omgeving kun je ook op hogere leeftijd zwanger worden.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

1 Reactie op "Leer ook Natuurlijk Zwanger Te Worden Op Hogere leeftijd!"

  1. Tamara says:

    Wat een goede tips!
    Vooral het foliumzuur wist ik nog niet.

    Bedankt vor het delen:)

    Grt Tamara

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *