Gevaren van Glijmiddel bij Zwanger Worden + Alternatieven

Gebruiken jullie glijmiddel tijdens het vrijen en wil je graag zwanger worden? Stop hier dan onmiddellijk mee als jullie een kinderwens hebben.

Glijmiddel en zwanger worden gaan niet samen. Wat heel weinig mensen weten, is dat veel glijmiddelen schadelijk zijn voor het sperma. Ook als het niet op de verpakking staat dat het glijmiddel bestaat uit ‘zaaddodende middelen’ is het toch een advies om het niet meer te gebruiken.

Het kan de kwaliteit en kwantiteit van het sperma flink verminderen en zaadcellen doden.

Schadelijke bestanddelen

Vijftig procent van de stellen die seks hebben, gebruiken glijmiddel tijdens het vrijen. Dit gebruiken ze om de vagina vochtig te houden, zodat de seks lekkerder is. Wat veel stellen echter niet weten, is dat dit schadelijk is voor de zaadcellen. De meeste glijmiddelen bevatten namelijk bestanddelen die de zaadcellen doden, waardoor de kansen op de een zwangerschap flink afnemen. Ook glijmiddel zonder zaaddodende bestanddelen is niet geschikt om te gebruiken als je zwanger wilt worden.

Glijmiddel is een chemische samenstelling en bevat geen natuurlijk PH-waarde. Het gros van de glijmiddelen verlaagt de beweeglijkheid van het sperma. Het wordt dus trager en kan zo de baarmoeder niet bereiken. Het sterft onderweg. Als jullie het toch lastig vinden om zonder glijmiddel te vrijen, kies dan een vruchtbaarheidsvriendelijk middel.

Alternatieve glijmiddelen

Je kunt er ook voor kiezen om een alternatief glijmiddel te gebruiken, zoals olijfolie, glycerine, speeksel of plantaardige olie. Echter, dit is ook geen aanrader. Ook deze alternatieven kunnen de kwaliteit en kwantiteit van het sperma beïnvloeden. Dus gebruik deze middelen of methodes dan ook niet als je graag een kindje wilt.

Water

Een goed en veilig alternatief voor glijmiddel is water. Water is natuurlijk voor honderd procent een natuurproduct. Het bevat geen schadelijke stoffen en je hoeft dus niet bang te zijn dat dit de zaadcellen dood.

Verder is het laten toenemen van je vaginale vocht natuurlijk een van de beste manieren om je kansen op een zwangerschap te vergroten. Jullie moeten er dus voor zorgen dat je jullie seksleven weer een boost geeft en gewoon geniet van de seks.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat jullie vrijen op je vruchtbare dagen. Dit is rond en tijdens je eisprong. Meestal heb je je eisprong ongeveer veertien dagen nadat je ongesteld bent geworden.

Weer genieten van seks

Als jullie een sterke kinderwens hebben, dan is de seks misschien een verplicht nummer geworden. Hierdoor geniet je er niet meer echt van en gaat alles automatisch. Het enige waarvoor jullie nog met elkaar vrijen is om zwanger te raken.

Als seks een automatisme is geworden, dan raak je ook minder snel opgewonden. Hierdoor maak je minder vaginaal vocht aan. Dit is weer funest voor de zaadcellen. Zij kunnen dan moeilijker naar de baarmoeder zwemmen om daar een eicel te bevruchten.

Seksueel opgewonden

Een orgasme van de vrouw helpt de zaadcellen om in de baarmoeder op de juiste plek te komen, door spiersamentrekkingen van de schede. Hoe meer opgewonden de man is, hoe krachtiger zijn orgasme. Dit betekent dat hij zijn hogere kwaliteit sperma al direct dieper in de vagina ejaculeert.

Je kunt jullie seksleven een boost geven door de druk niet te hoog te leggen. Zo voorkom je ook seksuele problemen als impotentie. Vrij dan ook niet meer elke dag verplicht met elkaar, maar doe dit twee tot drie keer per week als jullie er echt zin in hebben.

In de ochtend vrijen is trouwens het beste moment. Jouw hormonen en die van je partner zijn dan op een topniveau, maar als jullie liever in de avond vrijen dan is dat ook goed. Neem tijdens de seks in ieder geval de tijd voor elkaar en geniet er gewoon van.

Verbeter je relatie

Door jullie seksleven weer een boost te geven vergroot je niet alleen de kansen op een zwangerschap, maar verbeter je jullie relatie ook nog. De intimiteit tussen jullie komt dan weer terug en dit is alleen maar goed voor de relatie. Het levert minder stress op en je bent meer ontspannen. Dit is natuurlijk ook weer goed voor je vruchtbaarheid.

Leer Hoe Je Met Simpele Recepten Onvruchtbaarheid Omkeert en Natuurlijk Zwanger Wordt in 60 Dagen Tijd

Ontdek mijn unieke methode waarmee ik reeds duizenden mensen heb geholpen om hun onvruchtbaarheid te overwinnen.

Deze methode is zonder ingrijpende behandelingen of schadelijke medicijnen en zal je op natuurlijke wijze helpen het gezonde kindje te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Verpest jouw levensstijl je vruchtbaarheid?

Doe deze test en ontdek het direct!

Boris Bergman

Boris Bergman

Hoi, ik ben drs. Boris Bergman, deskundige op het gebied van verminderde vruchtbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 stelletjes geholpen om snel en gezond zwanger te worden. Op deze website laat ik zien hoe vrijwel iedereen snel en gezond zwanger kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *